2777
2789

من متاهلم هیچ به خدا 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

من مجردم

توی خونه ظرفارو میشورم اگر خونه باشم 🥲🤣

و اتاقمم مرتب میکنم 

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه کارای خونه با من بود 

جوری که مامانم آشپزی یادش رفته بودد

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

متاهلم 

تو مجردی کل کارا با من بود مامانمم همش میگفت دل ب کار نمیدی و من 😐😐😐دست ب سیاه وسفید نمیزد ومیگفت من همسن تو بودم یع زندگی رو میچرخوندم بعد از مادر بزرگم پرسیدم گفت چوب تو چشممون نمیزدع 😂😂😂😂😂😂

مجرد ک بودم دس ب سیاه و سفید نمیزدم... حتی لباسامو داداشتم مینداخت تو ماشین میشست. اتاقمو جارو میزد .از دانشگاه ک میومدم اتاقم برق میزد😁🖐️ ولی ازدواج ک کردم به کل عوض شدم. منی ک تو عمرم غذا نپخته بودم بهترین آشپز شدم .خونه م همیشه تمیز یجورایی وسواس گونه... خیلیا رو دیدم ک اینجوری بودن 

خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪
خودت میخواستی؟

اره وسواس داشتم کار بقیه رو قبول نداشتم 🤦🏽‍♀️

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻