2777
2789
دیروز از بدن درد قشنگ داشتم میمردم.استخونام تیر میکشید حتی نمیتونستم پاشم حاضر شم برم دکتر سردرد.گل ...

دقیقا مثل من . من ولی معده درد ندارم انگار به گوارشم نزده فعلا ولی شنیده بودم رو گوارشم اثر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل من . من ولی معده درد ندارم انگار به گوارشم نزده فعلا ولی شنیده بودم رو گوارشم اثر داره

خدا کنه نزنه.من دیشب تو خوابم معده دردمو حس میکردم.

این چی بود دیگه خدااا اه

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

خدا کنه نزنه.من دیشب تو خوابم معده دردمو حس میکردم. این چی بود دیگه خدااا اه

اره بخدا الهی بهتر شی عزیزم . لامصب جمع نمیشه کرونا من خیلیم رعایت می کنم از بابام گرفتم ولی بابام سه روزه خوب شد انگار خیلی سنگین نیست این سویه جدید ولی بازم ویروس سمجیه

اره بخدا الهی بهتر شی عزیزم . لامصب جمع نمیشه کرونا من خیلیم رعایت می کنم از بابام گرفتم ولی بابام س ...

قربونت گلی .توام مواظب خودت باش به خودت برس.

منم از همسرم گرفتم☹

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

قربونت گلی .توام مواظب خودت باش به خودت برس. منم از همسرم گرفتم☹

فدای تو شما هم خیلی مواظب خودت باش عزیزم . منم تازه عقد کردم همسرم هم دیروز پیشم بود امیدوارم نگیره ولی احتمال خیلی بالایی هست که مبتلا شده باشه 

فدای تو شما هم خیلی مواظب خودت باش عزیزم . منم تازه عقد کردم همسرم هم دیروز پیشم بود امیدوارم نگیره ...

سرعت انتقالش خیلی بالاست احتمالا آقاتونم میگیره

فدات عزیزم🤗

اگه واکسن زدین فقط ویتامین سی هزار و استامینوفن و ناپروکسن مصرف کنید شبها هم یه قرص ملاتونین بخورید ظرف پنج روز بهبود پیدا می کنید اگه گلو درد اذیت میکنه از شربت اسپکتورانت هم استفاده کنید اصلا هم نگران نباشید اما اگه واکسن نزدین حتما به پزشک مراجعه کنید

اگه واکسن زدین فقط ویتامین سی هزار و استامینوفن و ناپروکسن مصرف کنید شبها هم یه قرص ملاتونین بخورید ...

خیلی ممنونم از توصیه های شما . دکتر بهم آزیترومایسین داده اونو نخورم ؟ 

واکسن دو دوز زدم آخرین دوز رو بهمن زدم لازمه به پزشک مراجعه کنم ؟