2777
2789
عنوان

خسته م دیگ 😔😔

141 بازدید | 13 پست

الان ک تاپیک میزنم چشام پر اشکه انقد داد زدم ک گوشم و گلوم درد میکنه انقد زار زدم ک از تو انگار پاره شدم

من ی زنم ک‌شوهرم میگ وابستمی هیچکاری نمیتونی بی من انجام بدی صب تا شب تنهام دخترمم از ی ور اذیتم میکنع بهونه میگیره غذا نمیخوره منم ادمم حق دارم خسته شم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا بد غذاس ولی ی مدته رسما هیچی نمیخوره ن ک کم بخوره هیچی نمیخوره صدتا دکترم بردم هیچی ب هیچی با بازی با گوشی با تزیین غذا تو جم تو تنهایی بیرون هیچی اثر نمیکنه فقط میگ گلوم درد میکنه لامصب گلو ی هفته درد میکنه دو هفته دیگ همیشه ن ک ..

شاید بیرون چیزی میخوره؟.اختلاف دارین باهم غیر از اینی که گفتی؟

ن اصلا اختلاف نداریم اروم ترین خانواده بین اطرافیانمونیم ولی وقتی صب تا شب سرکار منم تنها روانی میشم حق ندارم ی تفریح داشته باشیم؟ حق ندارم امتظار داشته باشم ی وعده رو با خانواده غذا بخورم اخه همش تنها؟؟میشه؟؟؟ پ این لامصب خانواده واسه کیه

حق داری ولی  بچه اتو عادی نگذر ازموضوع گلوش شاید راست میگه ویه عارضه ای چیزی هست دور ازجون . بستنی وخوراکیای بچه گونه مث ژله اول بهش بده به شکل بازی بازی

بعد تغییرش بده کیک فنجونی وشیر تی تاب وشیر . بعد تخم مرغ وبقیه غذاها وانمود کن خودت هم میخوای والتماسش کن بهت بده بخوری باهاش بازی کن تا کم کم بخوره ویادش بره که عادتش چی بود.

واسه دلتنگیاتم اول اینکه بخاطر نعمتهایی که حتما داری ولی علکی نمیبینیشون شکرگذاری کن . بعد راهکار هست یابرید دوتایی بابچه تفریح . یا سرگرم کارای هنری کن خودتو توخونه.

نه تولد   نه مرگ      نه آتش     نه باد     اعمال نیک مارا محو نخواهند کرد ....مهربانی از عشق برتر است ..مهربانی برتر است...
حق داری ولی  بچه اتو عادی نگذر ازموضوع گلوش شاید راست میگه ویه عارضه ای چیزی هست دور ازجون . بس ...

خوراکیم نمیخوره فقط بستنی میخوره شوهرمم حرف دکتر میارم عصبی میشه میگه بهونه میگیره چیزی نخوره خودم افسردگی وحشتناک دارم حملات پانیک دیوونم کرده...

ن اصلا اختلاف نداریم اروم ترین خانواده بین اطرافیانمونیم ولی وقتی صب تا شب سرکار منم تنها روانی میشم ...

خدارو شکر کن کار داره یه منبع درآمد دارین...بیکار نیست که کاسه چه کنم دستتون بگیرید.بهش نگفتی که وقت بزاره براتون؟

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁