mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 عنوان خیلی نگرانم 96 بازدید | 4 پست سلام خانما امروزجواب آزمایشموگرفتم پلاکت خونم ۱۲۴بود رنِج نرمالش از۱۵۸شروع میشه بنظرتون مشکلی پیش میادواس جنین؟؟خیلی نگرانم فرداوقت دکترم هست روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿 1401/04/28 | 14:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 معمولا افت فاکتورهای خونی تو بارداری طبیعیه واس سزارین میگن مشکل خونریزی پیش میاد جوریکه شایدخون بهت وصل کنن ازاین نگرانم پایین ترنیاد روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
afsaneh___67 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 24044 واس سزارین میگن مشکل خونریزی پیش میاد جوریکه شایدخون بهت وصل کنن ازاین نگرانم پایین ترنیاد آره اینم هستخانواده شوهر من به صورت ارثی افت پلاکت دارنخواهرشوهرم موقع زایمان میگفت به شدت اومده پایینولی بهت پیشنهاد میکنم شما گوشت شتر بخور جوانه شبدر بخوراینا تو بالا بردن پلاکت موثره
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 آره اینم هست خانواده شوهر من به صورت ارثی افت پلاکت دارن خواهرشوهرم موقع زایمان میگفت به شدت اومده ... فرداان شاالله ازدکترم بپرسم چی خوبه بخورم روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿