2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دنبال یه کرم پودر خوبم قیمتشم مناسب باشه 

پوسم وحشتناک چربه هر چی خریدم تاحالا ماسیده صورتم

ویه ریمل 😁

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

من قبلن جنسی میزدم genci (اگه اشتباه ننوشته باشم ) 

خیلی خوب بود 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

پنکک سوشیا گرفتم خیلی خوبه

خوب رو صورت میشینه

قبلش انواع کرم پودر ها رو امتحان کردم اما همشون رو صورتم براق میشد و میماسید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من دنبال یه کرم پودر خوبم قیمتشم مناسب باشه  پوسم وحشتناک چربه هر چی خریدم تاحالا ماسیده صورتم ...

من خودم لورآل میزنم 

البته فکر کنم مناسب پوست خشک و مختلط باشه✨

🌙Gad 
من دنبال یه کرم پودر خوبم قیمتشم مناسب باشه  پوسم وحشتناک چربه هر چی خریدم تاحالا ماسیده صورتم ...

ریمل ک ایزودورا نارنجی اگ اصل گیرت بیاد

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
من خودم لورآل میزنم  البته فکر کنم مناسب پوست خشک و مختلط باشه✨

معضل شده برام ... فقط فارمسی خوب بود برا پوستم که الان نیس دیگه 

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
ریمل ک ایزودورا نارنجی اگ اصل گیرت بیاد

همون دیگه اگه اصلش رو پیدا کنیم ک نیس

من نمیدونم چرا هر کرم پودری میزنم بعد از نیم ساعت حالت پوسته پوسته میشه🤦🏻‍♀️ نمیدونم چرا؟؟

خب عزیزم شما صورتتو لایه برداری میکنی؟ قبل از ارایش ابرسان یا مرطوب کننده استفاده میکنی؟

تو خدای رویداد های محالی ^_^
خب عزیزم شما صورتتو لایه برداری میکنی؟ قبل از ارایش ابرسان یا مرطوب کننده استفاده میکنی؟

با بچه کوچیک فقط وقت میکنم یه ارایش سریع کنم

مرطوب کننده میزنم ولی ابرسان ولایه برداری نه