2777
2789
عنوان

درد بارداری

139 بازدید | 19 پست

سلام من الان ۶ هفته و یک روزمه دیروز با خانواده شوهرم از صبح رفتیم ب یکی از شهر های اطراف از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر بیشترشو‌تو ماشین و جاده بودیم از وقتی برگشتم خیلی درد رحم و زیر دل دارم خیلی نگرانم نی نی چیزیش نشده؟ لکه بینی هم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم دکتر گفت داره رحم بزرگ میشه نی نی خون‌رسانی می‌کنه من در حدی بود که اصلا نمیتونستم راه برم یک هفته یا وایسم با دراز کشیدن آروم آروم بودم یهو ک بلند میشدم یا وایمیستادم ظرف بشورم آشپزی کنم درد شدید میومد سراغم 

دردی ک با استراحت کردن خوب نشه خوب نیس 

شما حتما دکتر برو نظر دکتر بپرس

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
زیاد تو ماشین نشستی .امروز کامل بخواب. سه ماه اول رعایت کنید

الانم خونه انگار بمب ترکیده گفتم یکم بهتر شم برم تمیز کنم ولی اصلا جون ندارم اینام از اول ازدواج منو جایی نبردن یهو الان گیر دادن تعطیله باهم بریم خیلی ناراحتم بعد کلی اقدام باردار شدم خداکنه چیزیش نشه😭😭😭😭

خیلی بی احتیاطی کردی الان فقط استراحت کن دراز بکش و فقط برای دستشویی بلند شو 

مرسی عزیزم از دیشب برگشتیم همش دراز کشیدم اما پا میشم درد میگیره یجوریه انگار درد پریودیه

من داشتم دکتر گفت داره رحم بزرگ میشه نی نی خون‌رسانی می‌کنه من در حدی بود که اصلا نمیتونستم راه برم ...

منم دقیقا تا دراز کشیدم خوبم وقتی پامیشم دردی مثل درد پریودی میاد خیلی نگران بودم خدا کنه چیزیش نشه و از بزرگ شدن رحم باشه دکترم نیستش رفته مسافرت شنبه میاد مجبورم تا شنبه وایستم

منم تازه یه هفته است دیگه علائم بارداری ندارم،قبلش انقد زیر شکمم درد میکرد که با همسرم رفتم بازار نتونستم راه برم گفتم برگردیم خونه،کارای خونمو همسرم انجام میداد،من فقط دراز کش بودم دکتر گفتم انقد درد دارم که انگار دارم پریود میشم ولی الان خیلی بهترم،گفت طبیعیه به خاطر اینکه رحمت داره جا باز میکنه،بهم گفت تو این سه ماه فقط کار سنگین نکن،شما هم چون تو ماشین نشستی و راه رفتی واسه اونه،دراز بکش،میوه بخور،خودتو تقویت کن مطمئن باش چیزی نیست گلم

منم تازه یه هفته است دیگه علائم بارداری ندارم،قبلش انقد زیر شکمم درد میکرد که با همسرم رفتم بازار نت ...

انشالله که چیزی نباشه خیلی نگران بودم الان مامانم اومده کمکم من شوهرم انقد تنبله که حوصله کمک نداره، نباید میرفتم الان انقد پشیمونم ، بعد گلم شما طاق باز دراز میکشی یا به پهلو