2777
2789
عنوان

قرص چاقی گین اپ

| مشاهده متن کامل بحث + 208199 بازدید | 123 پست
نه بابابخدادیگه میترسم چیزی بخورم عوارض اون قرص لعنتی هنوزم باهامه

نمیخام اصرار کنم ولی امتحانش کن مطمئنم نتیجه میگیری و دعام میکنی😂

یکی از دوستام همه قرصای چاقی رو امتحان کرد ولی هیچ تاثیری روش نداشت ک هیچ قلبشم داغون شده همش درد میکنه ولی ی سال پیش گین اپ خورد الان انقد خوب شده و اعتماد ب نفس گرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوچیکا واسع چیع ؟ بزرگا واسع چی عزیزم؟ قیمتش چنده؟

کوچیکارو نیم ساعت قبل از نهار میخورم

بزرگارو نیم ساعت قبل از شام

الان دیگه ی دورم تموم شده میخام قوطی بعدی رو روزی یکی بخورم

از یه کانال تو تلگرام سفارش دادم دوستمم از همونجا گرفته بود تو ی ماه ده کیلو افزایش وزن داشتم ١٩٠ ...

یکم بالا داده بهت من همینو دارم میدم ۱۷۵ با پول پستش... از این قویتر کینگ فته دارم میدم ۱۹۵ همه جا میدنش ۲۸۰

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
من ١٩٠ گرفتم ولی اصله تقلبیاش ارزون تره

استارتر قرصو کامل استفاده کردی؟چاقیت موند؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯