baranbayati مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 275 عنوان بارداری 80 بازدید | 9 پست سلام خوبین.بچه ها هفته 31بارداریم و هنوز سینه هام هیچ تغییر سایزی نکرده.طبیعیه؟برا شیردهی مشکلی پیش نمیاد؟ 1401/04/28 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaparii عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 3780 از هفته چند شکمت قلمبه شد من بیست هفتمه نه احساسش میکنم نه شکمم جلو اومده معدم فقط شدیدا نفخ میکنه
baranbayati مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 275 از هفته چند شکمت قلمبه شد من بیست هفتمه نه احساسش میکنم نه شکمم جلو اومده معدم فقط شدی ... از 23هفته عزیزم.من احساسش میکنم حین رابطه و لمسشون هم ازشون ترشح سفید بیرون میاد اما اصلا تغییر سایز نکردن
yasnakhanii عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 716 از هفته چند شکمت قلمبه شد من بیست هفتمه نه احساسش میکنم نه شکمم جلو اومده معدم فقط شدی ... منم 27هفتمه.خودم که تکون نخوردم شکمم یکم دارم. دلتو به خدا بسپار.بدتو نمیخواد. ..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
جک_جیل عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 2212 منم تازه فهمیدم باردارم هیچ علائمی ندارم فقط نوک سینه هام حساس شدند ویکم گاهی زیردلم تیرمیکشه به نظرتون طبیعیه که علائم ندارم
مووووووووووو عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7588 نه ربطی نداره لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
مووووووووووو عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7588 منم تازه فهمیدم باردارم هیچ علائمی ندارم فقط نوک سینه هام حساس شدند ویکم گاهی زیردلم تیرمیکشه به نظر ... من تا ۴ ماهگی فقط پریود نشدم 😑 البته شبا حالت تهوع داشتم لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
جک_جیل عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 2212 من تا ۴ ماهگی فقط پریود نشدم 😑 البته شبا حالت تهوع داشتم هیچی ندارم
shaparii عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 3780 از 23هفته عزیزم.من احساسش میکنم حین رابطه و لمسشون هم ازشون ترشح سفید بیرون میاد اما اصل ... منم سینم تغیری نکرده همچنان شول و ووله
shaparii عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 3780 منم 27هفتمه.خودم که تکون نخوردم شکمم یکم دارم. من شکمم از قبل بود یکم من اصن بچه رو اخساس نمیکنم