2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی ، آزمایش مثبت ، میشه؟؟؟

17574 بازدید | 44 پست

من دیروز موعدم بود 

بی بی  چک مارک ویتروتک زدم ، زیر ۵ دقیقه هاله کمرنگ افتاد و بعد یکساعت پررنگ تر شد این عکسشه بعد از پررنگ شدن 👇

دو ساعت بعدش بی چک مارک مدیکور زدم که منفی شد ولی اونم بعد یک ساعت هاله انداخت که میگن معتبر نیست 

این عکس مدیکور 👇

عصر هم دوباره با مارک دیگه بی بی چکزدم ، اونم بعد یک ساعت هاله انداخت 

بنظرتون برم آزمایش بدم یا احتمال بارداری صفر هست ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم احتمالا اولین ادرار غلیظ بوده اگه برات 100 تومان پول چیزی نیست برو ازمایش خودتو راحت کن یا بی بی بخر6 ساعت مایعات کم بخور بعد دستشویی نرو تا 6 ساعت بعد بی بی بزن 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

زودزدی بی بی رو من ۴روز که عقب انداختم بی بی زدم همون موقع دوتاخط پررنگ شد فرداصبحشم دوباره بایک مارک دیگه زدم اونم همون موقع پررنگ شد فرداش ازمایش دادم بتام ۱۰۰۰بود ومثبت شد

زوده چند روز دیگه صبر کن بعد برو احتمالا یک چیزی هست که مثبت میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
عزیزم احتمالا اولین ادرار غلیظ بوده اگه برات 100 تومان پول چیزی نیست برو ازمایش خودتو راحت کن یا بی ...

اره اولین بی بی رو صبح زود زدم ، مدیکور دو ساعت بعدش زدم 

فردام صب کن،برو ازمایش،برا منم.هاله انداخت،باردار بودم

بعد چند دقیقه هاله مینداخت برای شما؟ 

من قبلا یه بارداری پوچ داشتم که دیر هاله مینداخت و آخرش هم سقط شد .ترسم اینه اینم همینجوری باشه 😔

زودزدی بی بی رو من ۴روز که عقب انداختم بی بی زدم همون موقع دوتاخط پررنگ شد فرداصبحشم دوباره بایک مار ...

چون یه بارداری پوچ داشتم که بعد از سه روز تاخیر ، بعد از یک ساعت هاله انداخت ، میترسم اینم مثل قبلی باشه که دیر هاله میندازه