2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

132 بازدید | 13 پست

خانما من میخوام از کانالی توی ایتا حرز بگیرم ولی تا حالا به خاطر اعتماد نداشتن اینترنتی خرید نکردم یا اگرهم گرفتم ازکسانی بوده که میشناختمشون لطفا اگرتجربه ای دارید واینکه به چه مواردی دقت کنم راهنمایی کنید متشکرم

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
کد رهگیری بگیر ازشون و چک کن

میدونی آخه واریزدر محل نیست وباید اول پولو بریزم 

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی آخه واریزدر محل نیست وباید اول پولو بریزم 

میدونم عزیزم خودمم فروش اینترنتی دارم چن تا کد رهگیری بگیر بعد چک کن ببین رسیده دستشون یا نه همه کد ها از یک مبدا ارسال شده و اینکه همه رو ینفر ارسال کرده

میدونم عزیزم خودمم فروش اینترنتی دارم چن تا کد رهگیری بگیر بعد چک کن ببین رسیده دستشون یا نه همه کد ...

آهان متوجه شدم 

ممنون گلم بابت راهنماییت🌹🌹🌹

خب از سایتهای معتبر  خرید کن باسلام کلی غرفه حرز داره معلومه اینستا و ایتا در و پیکر ندارن

راستش فقط دنبال معتبربودنشم نیستم مهمتر واسم اینکه تاثیرداشته باشه وآداب رعایت شده باشه 

اینجا تویه تاپیکی یه کاربر این کانالی معرفی کردن بهم وحدود۳kفالوور دارن

کلا خرید اینترنتی خوب نیست

من خرید کردم پنجشنبه تا جمعه 3تا صدتومنی از کارتم کشیده شد چون اخر هفته بود و بانک بسته بود که کارتمو بسوزونم تا اینکه پولمو انتقال دادم تو یه کارت دیگه

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
همه سایتا که اینطوری نیستن برای ماشینم یه سایت پیدا کردم که تخصصش تعمیر ماشین های چینی فرانسوی کلا م ...

ببخشید متوجه نشدم 

فک کنم اشتباهی تواین تاپیک کامنت گذاشتین

کلا خرید اینترنتی خوب نیست من خرید کردم پنجشنبه تا جمعه 3تا صدتومنی از کارتم کشیده شد چون اخر هفته ...

بله عزیزم متوجهم ولی خوب بازم خیلی وقت ها حضوری امکانش نیست

حتما دقت میکنم ممنون گلم

ازباسلام بخر مطمینه

آخه اینی که معرفی کردن گفتن که خودشونم خریدن وآداب رعایت میشه