2821
2789
عنوان

سوال

125 بازدید | 15 پست

سلام. یه سوال: به نظرتون مردی که قبلا به زنش خیانت کرده (به هر دلیلی) و از زنش جدا شده  ولی چند سال بعد با یکی دیگه دوباره ازدواج می کنه و توی این مدت که تنها بوده دوست دختر داشته و موقع ازدواج دوم با دوست دخترش کات می کنه، بعد ازدواج، یه مدت بگذره دوباره ممکنه فیلش یاد هندوستان کنه و به دوست دخترش برگرده و به زن بعدیش خیانت کنه؟ حتی اگه زنشو دوست داشته باشه

بله

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم اگه اولین بار کاری رو کرد دومین بار هم میتونه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بالاخره هر اتفاقی ممکنه بیفته

مهم اینه ک این آقا چقدر تعهد به زندگی متاهلی خودش داره

مگر ن کسی ک دنبال خلاف و بی تعهدی هستش کار خودش رو بلده و از طرفی مهمتر اینه ک قبل از ازدواج و مراحل تحقیقات تا میشه ریزبینانه و موشکافانه فرد موردنظر رو مورد کنکاش و تحقیق قرار بدیم ک بعد از ازدواج آسایش زندگی تا حدود زیادی تامین باشه

بالاخره هر اتفاقی ممکنه بیفته مهم اینه ک این آقا چقدر تعهد به زندگی متاهلی خودش داره مگر ن کسی ک د ...

بالاخره منظورم اینه که با دوست دخترش خاطراتی داشته و چند سال با اون بوده. وقتی دوست دخترش هست ممکنه بهش برگرده 

احتمالا دیگه بعد این همه آزمون و خطا سرش به سنگ خورده🤦‍♀️

منظورم اینکه با دوست دخترش خاطراتی داشته و چند سال با اون بوده.وقتی دختره حی و حاضر هست ممکنه فیلش یاد هندوستان کنه 

بالاخره منظورم اینه که با دوست دخترش خاطراتی داشته و چند سال با اون بوده. وقتی دوست دخترش هست ممکنه ...

بالاخره شاید این حرف شما هم قابل تامل باشه ولی جای این بحث موقع انجام تحقیقات هستش و در وقت لنتخاب همسر و بعد از ازدواج نظرتون رو بر حسن نیت بزارید مگر عکسش ثابت بشه

حتی اگر زن قبلیش مشکل داشته؟ و زیاد زن سابقشو دوست نداشته؟ 

آره حتی اگه اینطور باشه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بالاخره شاید این حرف شما هم قابل تامل باشه ولی جای این بحث موقع انجام تحقیقات هستش و در وقت لنتخاب ه ...

بالاخره فکر می کنم کسی که دوست دخترشو راحت ول می کنه و می ره سراغ یکی دیگه زیاد نمی تونه قابل اعتماد باشه. حتی اگه قرار ازدواج بینشون نبوده باشه. مخصوصا که ب زن قبلش خیانت کرده 

بالاخره فکر می کنم کسی که دوست دخترشو راحت ول می کنه و می ره سراغ یکی دیگه زیاد نمی تونه قابل اعتماد ...

بالاخره من و شما در مقام قضاوت نیستیم

چ بسیار افرادی ک یه زمانهایی غافل بودن و توبه کردن و همچنین برعکسش

بالاخره اون کسی ک میخواد همچین فردی رو برای همسری انتخاب کنه باید در تحقیقاتش هم این موارد رو لحاظ کنه ک با دید روشنی بتونه انتخاب کنه 

آره حتی اگه اینطور باشه 

بالاخره فکر می کنم کسی که دوست دخترشو راحت ول می کنه و می ره سراغ یکی دیگه زیاد نمی تونه قابل اعتماد باشه. چون دل دختره رو شکسته. حتی اگه قرار ازدواج بینشون نبوده باشه. مخصوصا که ب زن قبلش خیانت کرده