ببین ایشون ۵ ساله که داره کار عمل زیبایی انجام میده. من خودم بین ایشون و یه دکتر دیگه دو دل هستم. نمونه کارا رو تو اینستا میبینم خیلی خوبه. ولی به نظرم باید بری تو مطب بشینی کسانی که عمل کردن و از نزدیک ببینی و باهاشون حرف بزنی. منم میخوام همین کارو کنم. و اینکه باید بپذیریم بالاخره کار ِ دسته دیگه. ریسک داره. چون هیچ دکتری نیست که بتونیم اطمینان بدیم صد در صد رضایت داره. بالاخره همشون ناراضی هم دارن.
ببین ایشون ۵ ساله که داره کار عمل زیبایی انجام میده. من خودم بین ایشون و یه دکتر دیگه دو دل هستم. نم ...
مطبش دوره من کرج هستم نمیتونم برم ولی کارای توی پیج رو دیدم خوب بودن کامنتا رو خوندم متاسفانه چند نفر ناراضی بودن و بعضیا میگفتن عکسمون خیلی ادیت شده و اصلا اینطور نیستیم اما تعداد رضایت ها خیلی بیشتر بود بالخره ی ریسک خیلی بزرگه و هر دکتری هم ناراضی داره ولی من خیلی میترسم دیگه ذهنم درگیر شده
[QUOTE=245205205] ببین ایشون ۵ ساله که داره کار عمل زیبایی انجام میده. من خودم بین ایشون و یه دکتر دیگه دو دل هستم. نم ... [/QUOTEاسم دکتر دیگه کیه؟ من کارای دکتر لطفی یگانه رو خیلی دوس دارم ولی هزینه ش ۳۵ تومن ب بالاست 😢
دکتر نیکو سرشت. به من گفت ۱۸ تومن. ولی باید برم مشاوره. هنوز نرفتم.
نیازی هم ب من گفت ۱۸ من رفتم فقط مشاوره بگیرم کاراشو ببینم ولی برام نوبت عمل هم زدن از شانس من اون روز فقط برای مشاوره بود بیماراشون رو ندیدم فقط چند نفر اومدن وقت عمل گرفتن