2777
2789
عنوان

دکتر امیر نیازی

7752 بازدید | 36 پست

سلام میشه راهنماییم کنید خواهش میکنم اکه کسی تجربه عمل یا دکتر امیر نیازی داره بگه من ۱۵م وقت عمل دارم با ایشون خیلی دو دل شدم میشه راهنماییم کنید😥

متعهد ب چشاش😍💍

ببین ایشون ۵ ساله که داره کار عمل زیبایی انجام میده. من خودم بین ایشون و یه دکتر دیگه دو دل هستم. نمونه کارا رو تو اینستا میبینم خیلی خوبه‌. ولی به نظرم باید بری تو مطب بشینی کسانی که عمل کردن و از نزدیک ببینی و باهاشون حرف بزنی. منم میخوام همین کارو کنم. و اینکه باید بپذیریم بالاخره کار ِ دسته دیگه. ریسک داره‌. چون هیچ دکتری نیست که بتونیم اطمینان بدیم صد در صد رضایت داره. بالاخره همشون ناراضی هم دارن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ایشون ۵ ساله که داره کار عمل زیبایی انجام میده. من خودم بین ایشون و یه دکتر دیگه دو دل هستم. نم ...

مطبش دوره من کرج هستم نمیتونم برم ولی کارای توی پیج رو دیدم خوب بودن کامنتا رو خوندم متاسفانه چند نفر ناراضی بودن و بعضیا میگفتن عکسمون خیلی ادیت شده و اصلا اینطور نیستیم اما تعداد رضایت ها خیلی بیشتر بود بالخره ی ریسک خیلی بزرگه و هر دکتری هم ناراضی داره ولی من خیلی میترسم دیگه ذهنم درگیر شده

متعهد ب چشاش😍💍

[QUOTE=245205205] ببین ایشون ۵ ساله که داره کار عمل زیبایی انجام میده. من خودم بین ایشون و یه دکتر دیگه دو دل هستم. نم ... [/QUOTEاسم دکتر دیگه کیه؟ من کارای دکتر لطفی یگانه رو خیلی دوس دارم ولی هزینه ش ۳۵ تومن ب بالاست 😢

متعهد ب چشاش😍💍
مطبش دوره من کرج هستم نمیتونم برم ولی کارای توی پیج رو دیدم خوب بودن کامنتا رو خوندم متاسفانه چند نف ...

آره دقیقا منم دیدم کامنتایی که میگی رو. انشاالله خیره عزیزم. اگه از نتیجه کار راضی بودی لطفا بگو. 

آره دقیقا منم دیدم کامنتایی که میگی رو. انشاالله خیره عزیزم. اگه از نتیجه کار راضی بودی لطفا بگو.&nb ...

توروخدا برام دعا کن🥺باشه حتما میگم

متعهد ب چشاش😍💍
دکتر نیکو سرشت. به من گفت ۱۸ تومن. ولی باید برم مشاوره. هنوز نرفتم. 

نیازی هم ب من گفت ۱۸ من رفتم فقط مشاوره بگیرم کاراشو ببینم ولی برام نوبت عمل هم زدن از شانس من اون روز فقط برای مشاوره بود بیماراشون رو ندیدم فقط چند نفر اومدن وقت عمل گرفتن

متعهد ب چشاش😍💍
با دل قرص برو انشاالله همونی شه که میخوای 💓

انشالا.کارای نیکو سرشت رو الان دیدم واقعا خوبن کاش زودتر اسمش رو می‌شنیدم و کاراشو میدیدم

متعهد ب چشاش😍💍
انشالا.کارای نیکو سرشت رو الان دیدم واقعا خوبن کاش زودتر اسمش رو می‌شنیدم و کاراشو میدیدم

خواستی برو پیشش مشاوره. بعد تصمیم بگیر. چون یه عمر باید با اون صورت زندگی کرد. حسابی تحقیق کن. 

خواستی برو پیشش مشاوره. بعد تصمیم بگیر. چون یه عمر باید با اون صورت زندگی کرد. حسابی تحقیق کن.  

اخه پیش دکتر نیازی وقت عمل رزرو کردم ۱۵م بیعانه هم دادم از طرفی هم خیلی حساسم موندم چیکار کنم

متعهد ب چشاش😍💍