2777
2789

مثله منه لعنت به درونگرایی که باعث میشه ادما ناخواسته ازمون برنجن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولش کن بابا بهتر. 

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
مثل همسر من

شما چیکار میکنید؟؟

بنده خدا مقصر نیست دوران نامزدی بهم گفت که درونگراست ولی دراین حد دیگه ساکت نبود..

فکرشو بکن میشینی از خاطراتت میگی یا آرزوهات یا مثلا حرفای دلت بعد هیچی نمیگه...

شماهم درونگرایی؟

بله

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

شما چیکار میکنید؟؟ بنده خدا مقصر نیست دوران نامزدی بهم گفت که درونگراست ولی دراین حد دیگه ساکت نبود ...

هیچی انقد حرف میزنم خسته میشم بعد میبینه ناراحت شدم از دلم در میاره در کل خیلی ناراحت میشم بعضی اوقات 

هیچی انقد حرف میزنم خسته میشم بعد میبینه ناراحت شدم از دلم در میاره در کل خیلی ناراحت میشم بعضی اوقا ...

دقیقا این روند روماهم داریم‌‌..ولی میترسم‌روزی برسه که دیگه ناراحتیام براش مهم نباشه..

دقیقا این روند روماهم داریم‌‌..ولی میترسم‌روزی برسه که دیگه ناراحتیام براش مهم نباشه..

عقدین یا عروسی کردید؟ 

من گاهی اوقات حس میکنم حتی دوسم نداره در حالی ک همه میدونن عاشقمه

تاحالا برای تغییرش تلاش کردین؟ اصلا میشه تغییرش داد؟؟ میشه یکم بیشتر ازاحساست بگی؟

از جمع خوشم نمیاد 

ترجیح میدم همش تنها باشم تا اینکه با خانواده باشم 

قدم جدی ررنداستم تا حالا ولی میشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز