سلام دوستان کیا بینیشون عمل کردن ؟ بعد چه مدت ورمش خوابید ؟ بعد یک سال یا ۱۸ ماه خیلی تغییر کرد؟ بینیم پوستش ضخیمه ۸ماه از عمل بینیم میگذره اما خیلی ناراحتم ورم ک هنوز داره خیلی و بزرگه 😔باز از نزدیک خیلی بهتره ولی عکس میگیرم بزرگه خیلی ناراحتم 😔 دکترمم ترمیم نمیکنه 😔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم عمل کردم سه ماهه حس میکنم خیلی طبیعی شده دوسداشتم یکم قوسش بیشتر میشد انقد گاهی وقتا بهش فکر میکنم بعد میگم دیگ ولش کن از خوکی و سربالا بهتره حداقل
((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
دکتر من گفت تا دوماه شبانه روز چسب بزن بعدش دوماه فقط شب بزن.. شماهم زدین؟ تا چند وقت به پهلو نخوابی ...
من فقط ی ماه صاف خوابیدم بعدش به پهلو خوابیدم . چسبم من سه ماه دائم زدم ی ماه فقط شبا
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا