2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی داره بعضی از خانوما هستن ۵۰سالشونم باشه مثله دخترا لباس می‌پوشن بعضیا نه... اینم همینطور خیلی ...

جآنم چه مامان جوونی خواهر منم ۳۸ سالشه

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  
خب چون طرح همه پسند نیست واقعا ب استایل طرف برمیگرده  بهتره چیزی بخرید ک اینقدر ریسک نداشته با ...

تیپ اسپرت و شاد میزنه معمولا

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  
تیپ اسپرت و شاد میزنه معمولا

خیلی قشنگه اره بگیر

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
اسپرت میپوشه

پس خوبه براش 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

بستگی به تیپش داره همسایه ما ۴۴سالشه از من خیلی خوش تیپ تره 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی