2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش بخوا یکم به نفع همدیگه قدم روبه جلو بردارین، تو خلاصه حرف بزن اونم بخاطر تو از کم حرفیش فاصله بگ ...

فک نکنم از کم حرفیش فاصله بگیره.عاشق تلویزیون و گوشی.و انتظار داره من کار به کارش نداشته 

فک نکنم از کم حرفیش فاصله بگیره.عاشق تلویزیون و گوشی.و انتظار داره من کار به کارش نداشته 

یه مدت واقعا کار به کارش نداشته باش بالاخره به حرف میاد، توام بگو من به آرامشی که توو این رابطه داری احترام میذارم واسه همین کمتر که نه اصلا حرف نمیزنم. 

تامیخام حرف بزنم میخوره منو

اصلا حرف نزن، "سلام و خوبی" همین، باور کن واسش سوال پیش میاد زنم چرا مثه قبل نیس. 

البته یکم توو احوالاتش دقیق شو، خدایی نکرده مشکلی نداشته باشه، ممکنه بخاطر یه مشکلی که شما ازش بی خبری، رفتارش بد شده. 

اینی که شما میویه از کم حرفی رد شده زده به بداخلاقی. 

اصلا حرف نزن، "سلام و خوبی" همین، باور کن واسش سوال پیش میاد زنم چرا مثه قبل نیس.  البته یکم ت ...

درکنار پدرم کار میکنه از خانوادم ایراد میگیره.منم میگم اگه عرضه داشتی خودت برای خودت کار پبدا کن چیکار داری خانواده من چه جوری هستن

درکنار پدرم کار میکنه از خانوادم ایراد میگیره.منم میگم اگه عرضه داشتی خودت برای خودت کار پبدا کن چیک ...

پس انتظار داره شما طرف خونواده ات نباشی بلکه طرف شوهرت باشی ، اصلا خودتو وسط نذار. 

از این به بعد اون توهین کردنی منم توهین مبکنم‌واقعا دیگ خسته شدم از رفتارش

باور کن بدتر میشه، چقد زشته که دو طرف به خونواده همدیگه توهین کنن، کار خیلیا به طلاق رسیده ازین توهین‌ به خونواده ها. نذار کار شما به اون حد برسه، 

پس چه خاکی تو سرم بریزم

اگه زندگیتو دوس داری، برخلاف میل باطنیت، سکوت کن، سکوت شما خدایی نکرده بمعنی توو سری خور بودن نیس، به وقتش به شوهرت بگو سکوتم بدلیل شعورمه، نمیخام زندگیمون از هم بپاشه وگرنه حرف واسه گفتن زیاده!