2777
2789
عنوان

سرم پوست

196 بازدید | 15 پست

بچه هایی که سرم نیاسین آمید اور*دی*نری استفاده کردین میشه بگین نتیجه ش چطور بوده؟ من یه مدته دارم استفاده میکنم انگار باعث میشه جای جوشام به صورت لک قرمز بمونه 😭

عزیزم یه عکس از جوشات بگیر بفرست تا ببینم چه نوع جوشی هست 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

البته اینم بگم اوردینری تقلبی تو بازار خیلی زیاد شده

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا بکم تار افتاده....الان جوشات التهابشون خوابیده ؟!

برای جاشون حتما باید ضدلک بزنی....من ضدلک نیتروژنا دارم خوبه....کاری که باید بکنی اینه اول ضد جوش میزنی تا چرک جوشت خوب بشه....بعدش سه چهار روز ترمیم کننده میزنی تا جای جوشات چال نشه....بعد چهار روز ضدلک اسفاده کن(روزی دو بار)تا جای جوشات نمونه

واقعا انقد پوستم داغون نبود نمی دونم این یکی دو سال اخیر چی شد 😭

احتمالا به مواد غذایی حساسیت داری‌...دقت کن وقتی زیاد جوش میرنی قبلش چه خوردی؟اینجوری میفهمی به چی حساسی ...مثلا من بادمجون یا عسل زیاد بخورم جوش میزنم 

اینجا بکم تار افتاده....الان جوشات التهابشون خوابیده ؟! برای جاشون حتما باید ضدلک بزنی....من ضدلک ن ...

عکسه تار نبود جوشام همینجوریه انگار داره خوب میشه ولی جاشون داره قرمز میمونه

اگرم میبینی نیاسین آمید اوردینری بهت نمیسازه بنظرم قطعش کن چون بعضیا پوستشون  به نیاسین واکنش نشون میدن

احتمالا به مواد غذایی حساسیت داری‌...دقت کن وقتی زیاد جوش میرنی قبلش چه خوردی؟اینجوری میفهمی به چی ح ...

فقط اینو فهميدم که با مواد قندی و لبنیات مخصوصا شیر خیلی جوش میزنم. الان چیزای شیرین یا چرب کم میخورم ولی نمیشه کلا حذفشون کرد. در ضمن آزمایش و سونوگرافی هم پارسال دادم. یه مقدار کمی تنبلی تخمدان دارم.

سرم هایی که روغن درخت چای هم دارن ضدجوش و ملایم هستن میتونی از سرمی که این مواد رو داره استفاده کنی

فقط اینو فهميدم که با مواد قندی و لبنیات مخصوصا شیر خیلی جوش میزنم. الان چیزای شیرین یا چرب کم میخور ...

آها پس بخاطر تنبلی تخمدان هست که جوش میزنی....عزیزم در کنار درمانت توسط پزشک این کارایی که گفتم رو هم انجام بده....ولی اصل کار درمان درونی هست

سرم هایی که روغن درخت چای هم دارن ضدجوش و ملایم هستن میتونی از سرمی که این مواد رو داره استفاده کنی

من لاکتیک اسیدشو قبلا استفاده‌ کردم واسه جوشای زیرپوستی خیلی خوب بود. امشبم برای اولین بار هیالورونیک اسیدشو زدم. یه مدت نیاسین آمید نمیزنم ببینم چی میشه 🤕