2777
2789

۱ ماهه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هم ترکش کن

والا 

حوصله داری 

هرکس بخواد بیاد خودش میاد دیگه

برو عاشق خدا بشو که هیچوقت تنهات نمیذاره و واقعا عاشقته

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
ضربه خورده🥲،بعد از کات حالش بد بوده🥲😞

پس بهتره توهم رو خودت نیاری..بگی خودت خواستی

یهو ببخشید خر نشی تا معذرت خواست بری طرفشااا

نه سخت قبول کن دوباره وارد رابطه بشید اینجوری براش دست نیافتنی هستی

پس بهتره توهم رو خودت نیاری..بگی خودت خواستی یهو ببخشید خر نشی تا معذرت خواست بری طرفشااا نه سخت ق ...

چقدر احتمال داره که برگرده؟😣😭،دوسته مشترکمون گفت نمیخواد مشکل حل بشه و شاید باید فراموشش کنی😣😣😭😭،

چقدر احتمال داره که برگرده؟😣😭،دوسته مشترکمون گفت نمیخواد مشکل حل بشه و شاید باید فراموشش کنی😣😣😭 ...

این چیزا رو شاید اون بهش گفته که بهت بگه..چون تازه همو ترک کردید داغش تازه هست طرف میگه نهههه نههه برنمی‌گردم..ولی صبر کن سرد بشه خودش میاد

این چیزا رو شاید اون بهش گفته که بهت بگه..چون تازه همو ترک کردید داغش تازه هست طرف میگه نهههه نههه ب ...

فدات بشم😞😭❤،آره هنوز داغه😭😞،آره احتمالا🥲،بخدا نمیخواستم ناراحتش کنم😔😞،بنظرت بعده چقدر بر میگرده؟😞

فدات بشم😞😭❤،آره هنوز داغه😭😞،آره احتمالا🥲،بخدا نمیخواستم ناراحتش کنم😔😞،بنظرت بعده چقدر بر میگر ...

نمی‌دونم عزیزم به خودتون بستگی داره

میدونم دوست داری توی این اوضاع یکی بهت دلگرمی بده و باهات حرف بزنه ولی متاسفانه شما رو نمیشناسم

چند سالتونه؟؟