2777
2789
عنوان

⏰ 🤍نماز شب🤍

103 بازدید | 15 پست

🕋بسم الله الرحمن الرحیم 🕋

⏰   🤍نماز شب🤍

💠خدایا دانشی ده، غم نگیرم

بده آرامشی، ماتم نگیرم

خدایا از شهامت بی نصیبم

شهامت ده که آرامش بگیرم

خدایا این تفاوت بر من آموز

که در گمراهی مطلق نمیرم💜

❄️اللهم عجل لوییک الفرج❄️

❄️اللهم اشف کل مریض ❄️

به حق محمد و آل محمد 🌷

🤲🏻التماس دعا 🤲🏻

🕋بسم الله الرحمن الرحیم 🕋

⏰   🤍 نماز شب🤍

نماز شب 💜( بسیار ساده و راحت....)😊

برو وضو بگیر و بعد رو به قبله وایستا و نیت کن بگو :  یک‌رکعت نماز وتر میخوانم برای قرب الی الله...😉

بعدش :

حمد + سه بار توحید + فلق + ناس + بعدش برو قنوت و یک مرتبه بگو اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ و وقتی تموم شد به زبون فارسی چهل نفر از مومنین رو نام ببر و در انتها بگو خدایا همه اینارو ببخش…😍

بعد که تموم شد برو رکوع و سجده و تشهد و تمام...😇

همین.

به همین راحتی و زیبایی و سادگی تونستی یه نماز شب خوشگل و زیبا و پر برکت بخونی.😍

این نماز شب یه مدل ساده از نماز شب بود...🙃

توصیه میکنم اینجوری نماز شب بخونید و اون روش های دیگه رو نخونید چون سنگینه و حوصلتون نمیگیره.🙃

اصل کاری تو نماز شب نماز وتر هستش.🙏

بقیه رو نخوندی هم نخوندی.🙏

اگه خواستید نماز شب بخونید اینجوری بخونید...😉

باور کن به چهار دقیقه هم نمیکشه ...ولی ثوابش همونه 😁🌹

بعد یه مدت خیلی برکتش رو تو زندگی حس میکنید.

مطمئن باش.

نمیدونم در جریانی یا نه...

خدارو شکر واقعا❤️❤️

#نماز_شب

‌🌙⃟🕊•↡∞𝐣𝐨𝐢𝐧∞↷

┈••✾❀🍃♥️🍃❀✾•

┈••✾❀🍃♥️🍃❀✾••┈

منوهم دعا کنین لطفا 🥺

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه سوال شرعی دارم

من الان روز یازدهمه که پریود شدم

البته دو روزه در حد یه پد بهداشتی کثیف میشه

دوبار هم غسل گرفتم که نماز بخونم.ولی دیدم لباس زیرم کثیفه

می دونی باید چیکار کنم؟منتظر باشم پاک پاک شم بعد نماز بخونم.یا الان هم می تونم؟

عزیزم یه سوال شرعی دارم من الان روز یازدهمه که پریود شدم البته دو روزه در حد یه پد بهداشتی کثیف می ...

سلام اگه پریود عادی ۷ یا ده روزه داری بعد از ده روز غسل دهید و بعد لکه کمتر از گردی یک سکه باشه می تونید نماز بخونید اگر بیشتر باشه خیر 

عزیزم یه سوال شرعی دارم من الان روز یازدهمه که پریود شدم البته دو روزه در حد یه پد بهداشتی کثیف می ...

مرجع تقلید تون رو چک کنید

مال من آیت الله مکارم شیرازی هس راحت و واضح توضیح داده 

هر سوالی دارم آخرش می نویسم مکارم شیرازی و سرچ میکنم 

سلام اگه پریود عادی ۷ یا ده روزه داری بعد از ده روز غسل دهید و بعد لکه کمتر از گردی یک سکه باشه می ت ...

این ماه دکتر قرص داده بود.اونو قطع کردم پریود شدم.دیگه تمومی نداره.وگرنه ماههای قبل به این شدت نمی شدم

خیالی ناراحتم نمی تونم نمازمو بخونم

این ماه دکتر قرص داده بود.اونو قطع کردم پریود شدم.دیگه تمومی نداره.وگرنه ماههای قبل به این شدت نمی ش ...

می تونید سجاده پهن کنید رو به قبله ببشینید دعا کنید   و مناجات با خدا 

متاسفانه تو جامعه ما وقتی خانمی به روز های شرعی می رسه فکر میکنه کلا عباداتش پذیرفته نمیشه خدا نماز واجب رو از گردنمان برداشته ک سختی کمتری احساس کنیم 

تو دوران شرعی ذکر یا متعال زیاد بگین