2777
2789
عنوان

مامانم مونده به فکر زنداییم !!!

404 بازدید | 4 پست

من تو شرایط بدی هستم ، موندم تنها،با یه دختربچه ی ۸ساله، شوهرم ده سال بود که رو کشتی بود ، دیر به دیر میومد، الانم اختلال شدید روانی پیدا کرده ، منتقلش کردن قسمت اداری، اینم شهرستان محل زندگیه خانوادشو انتخاب کرده ، منو دخترمونو ول کرده به امان خدا تو خونه های مستاجری، رفته با خانوادش زندگی میکنه ، 

خانوادم عین خیالشون نیست ! مثل همیشه ! اصلا یه کلمه نمیپرسن چیکار میکنی، در چه حالی !!!بگم هم میگن به ما مربوط نیست! باز مثل همیشه

جالبه چند روز پیش زنداییم زنگ زده،گفته داییم ولشون کرده رفته باغ زندگی میکنه ، مامانم پاشده رفته اونجا سریع ،با داییم صحبت ، با زنداییم صحبت ، هی سراغشونو میگیره 

همیشه همینطور بوده ها

هیچکدوم ما براشون مهم نیستیم، الا یه برادرم که داروندارشونو در اختیارش گذاشتن و پشتش هستن 

بقیه مون آدم حساب نمیشیم

خیلی ناراحتم

لااقل اگه شوهرم ببینه خانوادم پشتمن، کمی خودشو جمع میکنه 

ولی میبینه بی پشتوانم ، اونم محل نمیده

چرا نمیری تو شهر محل کار شوهرت زندگی کنی؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععزیزم از شوهرت شکایت کن نفقه بگیر اجاره خونروهم میده اومدن همچین ادمی اگه هم بیاد اعصابتو خراب میکنه با دخترت زندگیتو بکن

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما

عزیزم تاپیک های قبلیت هم خوندم تاکی میخوای اینجوری زندگی کنی اگه شوهرت دوست داری باید هرجا باشه تو هم باشی قبول نمیکنه این نشد حرف حساب 

یا جدا شو مستقل زندگی کن بلاخره از این بلاتکلیفی دربیا 

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️