2777
2789
به نظرم دکتر برو حتما اگه انقد شدیده که حالت چشماتو عوض کرده ینی عین بلافاصله بعد عمل شده چشات؟

کلا حالتش عوض شده،حتی حالت ابروهام

اخه پیشونیم‌اون‌قسمت اومده جلوتر بعد ابرو و چشمامم حالتش یجوری شده

بعد از طرفی کل بینیمم‌ورم داره ممکنه اونم‌ورم باشه؟ تا کی صبر ونم؟ الان ۹روز میشه تقریبا که عمل کردم

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من پیش دکتر روزی طلب وقت دارم. لطفا هرچی ازش میدونی بگووو بنظرت کارش چطوزه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
سلام عزیزم من پیش دکتر روزی طلب وقت دارم. لطفا هرچی ازش میدونی بگووو بنظرت کارش چطوزه

دکتر خیلی خوبیه،همه ی بینی ها رو عمل نمی کنه بیشتر بینی های استخوانی رو عمل می کنه،شما کی پیششون وقت دارید؟

دکتر خیلی خوبیه،همه ی بینی ها رو عمل نمی کنه بیشتر بینی های استخوانی رو عمل می کنه،شما کی پیششون وقت ...

عزیزم مرسی که جواب دادی من واس بعد عید. گفت ۴۰درصد تغییر میکنی چون سنم کمه نمیخوام خییلی طبیعی شه دوست دارم یکم معلوم باشه عمل کردم بعد پره های بینیتونو دست زد واس شما؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
عزیزم مرسی که جواب دادی من واس بعد عید. گفت ۴۰درصد تغییر میکنی چون سنم کمه نمیخوام خییلی طبیعی شه دو ...

من پره های بینی ام خیلی احتیاج نداشت جمع بشه ولی بهش گفتم برام یه مقدار جمع کرد 

آقای دکتر به منم میگفت خیلی تغیر نمیکنی

شما برای کی به سلامتی وقت داری؟