2777
2789
عنوان

یه کاغذ پیدا کردم

175 بازدید | 14 پست

واای😍

چند سال پیش رو یه پسری کراش بودم (الان دوستیم )  اون موقعه ها واسه فرشته ی عشقش نامه نوشته بودم که من فلانی و میخوام کاری کن عاشقم بشه و اسم چند جارم نوشتم که باهم بریم اینجاها خاطره بسازیم 

الان نامه رو پیدا کردم 

دیدم هر چی نوشته بودم اتفاق افتاده 

دقیقا پاتوقمون جاهاییه که تو نامه نوشته بودم😍

باورمم نمیشه اصلا

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

الکیییییی

فرشته عشق کیه

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه قشنگ 🤍🥰

به پای هم پیر شید😁

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉
الکیییییی فرشته عشق کیه

بخدا راست میگم

من نوشتم فرشته ی عشقِ ..... 

تو جاخالی اسم  طرفو بنویس

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بخدا راست میگم من نوشتم فرشته ی عشقِ .....  تو جاخالی اسم  طرفو بنویس

عه🥺😍

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
چقدر قشنگ 😍میشه بگی اسم فرشته چی بود و چجوری نوشتی ماهم همینکارو کنیم😍

من اصلا قانونشو بلد نبودم

ولی خیلی مینوشتم فقط با امید خوشحالی مینوشتم و خواسته هامو میگفتم 

هرشب عکسشو نگا میکردم میگفتم این مال منه🤭😂

عه🥺😍

اره

الان که خوندم نامه رو دیدم همه ی ارزوهای قبلنم واسم اتفاق افتاده قلبم اکلیلی شد😂

وووی چقدر قشنگ 😍من ب نوشتن و جذب واقعا ایمان دارم

منم😍

میشه متنو بنویسی 😍ببینیم  ایشالا به پای هم پیر شید 🙂

مرسی عزیزم

متنش این بود 

سلام فرشته ی عشق فلانی 

من فلانیو خیلی دوست دارم  ممنونم که اونم بی نهایت عاشقمه جز من کسی به چشمش نمیاد 

ممنونم که اومد سمتمو باهم دوست شدیم 

بعد اسم چند جارو نوشتم که اینجاها باهم خاطره داریم 

اخرشم سه تا سپاس گذارم بنویس

من ک کسی مد نظرم نیس چی؟ 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟