2777
2789
عنوان

میبینم که 😎😎😎😂😂

77 بازدید | 13 پست

عیدی میدین و میگیرین؟😍😂😎

بیاین بگین چیا گرفتین و دادین؟

اگه دوست دارین

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
هیچی😀😀

آخی 😂😂😐اشکال نداره

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی😂😂

چراااااا😂😐😍

چون تنهای تنها بودم با همه قهرم😐☺️

عروس امینم 😂😂😂قهر نباش توروخدا شب عیدی حالا تو دیگه عشوه نیا🙂💕😂😐😍

عروس امینم 😂😂😂قهر نباش توروخدا شب عیدی حالا تو دیگه عشوه نیا🙂💕😂😐😍

به خاطر روی گل تو چشممم🙂💕😂😐😍

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

از کسی چیزی نگرفتم ولی خدا بهم لطف کرد و عمری داد که شکم ۱۲۰۰ نفر کودک کار و افراد بی خانمان و بی بضاعت رو سیر کنم❤

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

به خاطر روی گل تو چشممم🙂💕😂😐😍

فدات شم💕🙂💘✨😍🥰

از کسی چیزی نگرفتم ولی خدا بهم لطف کرد و عمری داد که شکم ۱۲۰۰ نفر کودک کار و افراد بی خانمان و بی بض ...

خدا نگه دارت باشه بانوی گل💘🙂بهت افتخار میکنم😍😍😍🥰🥰🥰بهترین خبری که شنیدم.💜🙂....اجرت با خدا✨

خدا نگه دارت باشه بانوی گل💘🙂بهت افتخار میکنم😍😍😍🥰🥰🥰بهترین خبری که شنیدم.💜🙂....اجرت با خدا✨

زنده باشی❤

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪