2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نخوندم هیچی 😂😂😂شانسی زدم 

حالا توصیه ناجور نکنیم طفلک بره نمره نیاره.

بیخیال خانم به ما توجه نکن بدآموزی داره.  

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
حالا توصیه ناجور نکنیم طفلک بره نمره نیاره. بیخیال خانم به ما توجه نکن بدآموزی داره.    

😂😂😂نه بابا من اتفاقا رتبم خوب شد 😂😂😂😂😂😂😂😂البته خدایییی بخونه دو ماه هم بخونی خوبه ولی بخون 😐

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
😂😂😂نه بابا من اتفاقا رتبم خوب شد 😂😂😂😂😂😂😂😂البته خدایییی بخونه دو ماه هم بخونی خوبه ولی بخو ...

من اصلا نمیدونم چکار کردم. ولی چون تازه درسمو تموم کرده بودم تقریبا مسائل یادم بود.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
حالا توصیه ناجور نکنیم طفلک بره نمره نیاره. بیخیال خانم به ما توجه نکن بدآموزی داره.    

😂😂😂

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
من اصلا نمیدونم چکار کردم. ولی چون تازه درسمو تموم کرده بودم تقریبا مسائل یادم بود.

بشین راهیان ارشد یا کتابهای مدرسان بخون همش و و تست بزن 

ارشد آسونه سخت نگیر از الان میخوای بخونی ؟ 

بشین راهیان ارشد یا کتابهای مدرسان بخون همش و و تست بزن  ارشد آسونه سخت نگیر از الان میخوای بخ ...

اع تو اسی نیستی اشتباه گرفتم 

هیچی من رتبم دیدم بد نبود یک چند تا دانشگاه دولتی زدم بیبینم قبول میشم یا ن 

بشین راهیان ارشد یا کتابهای مدرسان بخون همش و و تست بزن  ارشد آسونه سخت نگیر از الان میخوای بخ ...

چرا منو نقل قول کردین؟