2777
2789
عنوان

هنوز شوهرم نیومده دنبالم :)نمیدونم طلاق بگیرم یا برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 27 پست
قیافم اینقدر داغون شده !بخدا هرکی میبینتم تعجب میکنه.من قبل از ازدواج دختر شیطون و شلوغ بودم الان اف ...

چون برات زود بود اخه عزیزم ۱۷ ساله چطور میخاد از پس یه مرد ۲۸ با یه مادر عزارییل بر بیاد !! دوباره همون ادم سابق میشی ایشالا 

میدونی از چی شکه شدم !؟؟چون مامانش تو سختیا هزار تومن کمک نکرد !با اینکه پول داشت ! من تو همه سختیا ...

سلام عزیزم

احساس میکنم بخاطر اختلاف سنی زیادتون به هم نمی‌خورید

الآنم بنظر من اگر قرار بود ادامه بدید حتما یه مشاوره برید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون برات زود بود اخه عزیزم ۱۷ ساله چطور میخاد از پس یه مرد ۲۸ با یه مادر عزارییل بر بیاد !! دوب ...

ایشالا ..چی بگم ..مرسی از حرفاتون 

من وام ازدواجم ۱۰۰میلیون بود ۷۰میلونشو دادم برای رهن خونه ۳۰تومنشم وسیله خریدم البته بیشتر از ۳۰تومن شد مامانم اینا گذاشتن روش .بعد بهم میگفت ما اراکیا رسممون بود هم دختر جهاز بده هم وام ازدواج رو !!!!!فک کن :))))))چقدر آدم میسوزه خوبیه ادمو وظیفه بدونن

سلام عزیزم احساس میکنم بخاطر اختلاف سنی زیادتون به هم نمی‌خورید الآنم بنظر من اگر قرار بود ادامه ب ...

باید همون اول حق طلاق رو ازش میگرفتم هرچند نمیداد .نمیدونم چیکار کنم :)بابای من کارگره با حقوق ماهی ۳تومن زندگی میکنن ۱تومنشم میره برای وام ازدواج من ،خیلی دلم براشون میسوژه چون یه خواهر کوچیکه دارم :)هیچیییی برای خودشون نمیمونه اگر منم بخوام بیام سربارشون بشم

ایشالا ..چی بگم ..مرسی از حرفاتون  من وام ازدواجم ۱۰۰میلیون بود ۷۰میلونشو دادم برای رهن خونه ۳ ...

اا رراست میگی؟؟؟؟😆😆 باید میگفتی ماهم رسممون اینه کلا وام ازدواج متعلق به عروسه 

چه گ..میخوره دختر جوون گرفته زبونشم درازه عن اقا 

تو منتظر این ادمی بیاد دنبالت ؟؟؟؟ عزیز دلم من بودم این مرد رو دق میدادمممممم بهش میگفتم دختر جوون گرفتی لیاقت نداشتی موقعیت واسه من زیاده پیر مرد 

اا رراست میگی؟؟؟؟😆😆 باید میگفتی ماهم رسممون اینه کلا وام ازدواج متعلق به عروسه  چه گ..م ...

همووون ،دست پیشم میگیرن همیشه 😂دوست دختر قبلیش ۳۵ ۳۶ سالش بود اومده دختر ۱۷ساله گرفته رم کرده 

نه عروسی گرفت نه طلای انچنانی گرفت کلن سرویسم ۱۳میلیون بود!!!!اینقد نازکککک و ناجور بوددددد،نه خونه درست حسابی داریم ته کوچه بنبست تو پایین شهر !!!بعد دو قورتونیمش هم باقیه!ازین حرصم میگیره همه جوره ساختمو این بلا سرم اومد !!!

همووون ،دست پیشم میگیرن همیشه 😂دوست دختر قبلیش ۳۵ ۳۶ سالش بود اومده دختر ۱۷ساله گرفته رم کرده 

پس بهتره بره همون رو بگیره😂 😑🤣🤣

اره بهش بگو تو دنبال چیزی ک لیاقتشو داری هستی 

من برات زیادی بودم بابا جون 😑

نه عروسی گرفت نه طلای انچنانی گرفت کلن سرویسم ۱۳میلیون بود!!!!اینقد نازکککک و ناجور بوددددد،نه خونه ...

عزیزم میدونستی کسی که همه جوره میسازه هیچ ارزشی نداره؟

در عوض اونی که پوستت رو میکنه خیلی با ارزشه؟؟

محبت اشتباهی به ادم ها سنگین تریننننننن تقاص رو داره تو با این سن باید رو سرشون میزاشتنت 

بهشون تیکه بنداز فقط اخر هم راهتو جدا کن

از الان یه ادم دیگه شو

خودم خواستم  ...اشتباه کردم

بنظرم ربطی ب سن نداره من ۲۰سالمه شوهرم ۲۷ تقریبا باهم کنار می‌آییم 

حالا اینک شما۱۷ اون آقا ۲۸ بستگی ب خودتون داره ک چ خصوصیاتی دارین 

بنظرم برو مشاوره یا تلفنی صحبت کن من دقیق نمیدونم مشکلتون چیه ولی با ی مشاوره حرف بزن ما فقط میتونیم نظر شخصیمونو بدیم

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡