2777
2789
عنوان

درددل با مادر؟

447 بازدید | 21 پست

خانومای متاهل شما اگه از مادرشوهر یا خانواده شوهر ناراحت بشید به خاطر یه رفتار یا حرف خاصشون یا بی محلیاشون نسبت به خودتون ، با مادرتون‌ درددل میکنید؟؟

اگر باهاش دردل کنید بهتون حق میده ؟؟ آرومتون میکنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره

ولی خودش هم خیلی حرص میخوره

بنظرم مامانا گناه دارن

نباید بهشون‌منتقل کرد

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

ببین از خانواده شوهر هیچی ب شوهر نگو تو شاید فراموش کنی ولی اون کینه ب دل میگیره 

بعد میشه دوستی خاله خرسه 👉👉👉👉👉👉👉

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
من که مجردم ولی هرگز هرگز نمیخوام با مادرم درددل کنم بدتر سرکوفت میزنه اصلا نمیخوام چیزی بهش بگم&nbs ...

هیچوقت هم نگو . مادر منم همیشه همین بود .چه مجردی چه الان که متاهلم!

نه با مادرم درد دل نمیکنم .چون میدونم همیشه تو ذهن مامانم با ناراحتی میمونه در صورتی که من روزهای خوش زیادی هم کنار اقوام شوهرم داشتم وخواهم داشت ان شاالله

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

من 18ساله ازدواج کردم تا حالا با مادرم درد و دل نکردم، هم کاری از دستش برنمیاد و ناراحت میشه، هم دیدش نسبت به همسرم عوض میشه و ممکنه بعدها که ما روبراه شدیم نبخشدش و چون پسرخالمه ممکن بود با خواهرش دلخوری پیش بیاد 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چرا واقعا؟ هر چند که هر وقت گفتم پشیمون شدم. هیچوقت آرومم نکرد . تازه بیشتر آتیشیم کرد 😔

واقعا چرا اینجورین مامانا وجدان و عاطفه شون کجاست پس آدم با بچش همچین رفتاری میکنه؟ 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
شوهر نه عزیزم. درد دل با مادر گفتم

منظورم مادر بود اشتب نوشتم

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪