sanaxam مدیر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 634 عنوان حاملی | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 25 پست داشتم سایتارو میدیدم نوشته بودن با مالش هم حاملگی امکانش هسمگه میشههه؟؟ 1401/04/27 | 19:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 از طریق ناف؟🙄😂 آره 🤣این تاپیکوچندوقت پیش زده بودن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mahym عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 2752 آره 🤣این تاپیکوچندوقت پیش زده بودن یا خدا ب کجا چنین شتابات؟😂😂 به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊 بچه ها نخندینا!:)🖤🎤 بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊 بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊 نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊 فاقد اعصاب!!!!! این کابری دست چند نفره!
sanaxam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 634 آره 🤣این تاپیکوچندوقت پیش زده بودن دقیقا ی تاپیک خوندم زنه گفته بود با مالش پیشاب تازه حامله شده بود🤨
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 دقیقا ی تاپیک خوندم زنه گفته بود با مالش پیشاب تازه حامله شده بود🤨 بامالش پیشاب امکانس هست ولی مالش خالی نه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sanaxam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 634 بامالش پیشاب امکانس هست ولی مالش خالی نه پیشاب مگه اسپرم داره؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 پیشاب مگه اسپرم داره؟ آره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 درحالت عادی نداره اینو مطمئنی؟ داره پس چطورباجلوگیری طبیعی باردارمیشن؟؟ باپیشاب راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sanaxam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 634 داره پس چطورباجلوگیری طبیعی باردارمیشن؟؟ باپیشاب اگ دخول باشه ن مالش
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 اگ دخول باشه ن مالش نه عزیز راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤