2777
2789
عنوان

کار در تهران

542 بازدید | 16 پست

دوستان به نظرتون صندوق داری رستوران تو تهران شغل خوبیه ؟حقوق هارو به موقع میدن کسی تجربش رو داره؟کار کردن تو شرکت های خصوصی چطور ؟شنیدم که میگن یسری شرکتا حقوقا رو نمیدن

این یه حکم نیست که بگیم. آدم هست سر ماه دقیقه حقوق کارمنداشو میده یکی هم هست اذیت میکنه. معلوم نمیکنه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودم شهرستانم

بنظرم نیای بهتره اگه آشنایی کسی نداری چون راحت گوش میبرن

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

این یه حکم نیست که بگیم. آدم هست سر ماه دقیقه حقوق کارمنداشو میده یکی هم هست اذیت میکنه. معلوم نمیکن ...

درسته ولی میخام اینو بدونم که اگه بیام تهران و یه سوئیت بگیرم میتونم زندگیمو ادراه کنم با در امد خودم

درسته ولی میخام اینو بدونم که اگه بیام تهران و یه سوئیت بگیرم میتونم زندگیمو ادراه کنم با در امد خود ...

این یه تصمیم خیلی بزرگه. از اونجایی که این تصمیمی بوده که من دقیقا انجامش دادم و البته شرایطی که داشتم برای من اجبار بود باید بهتون بگم که این یه پروسه بسیار سخته که باید خودتون رو برای بسیاری از نداریها، مشکلات مالی و تنهایی آماده کنید.

از طرفی روی استخدام شرکتها نمیشه حساب کرد چون اگر نیم نگاهی به آگهیهای روزنامه همشهری بندازید متوجه میشید که شرکتها مدام در حال تعویض کارمندا و کارگراشون هستند.

شما میاید در بهترین حالت استخدام میشید ولی بعد 6 ماه یه سال رئیس شرکت به هزار و یه دلیل غیر قابل فهم شما رو اخراج میکنید. اونوقت شما میمونید و مخارج اجاره خونه و هزینه هاتون و اینکه آیا تا سر ماه میتونید سریعا سر کار برید و پول کم نمیارید؟

این یه حرکت پر استرسه که بدون پشتیانی نشدنیه مگر اینکه شما تخصصی داشته باشید که شرکتها چنان به شما نیاز داشته باشند که شما رو نگهدارن. 

در هر صورت زندگی راحتی نیست.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
این یه تصمیم خیلی بزرگه. از اونجایی که این تصمیمی بوده که من دقیقا انجامش دادم و البته شرایطی که داش ...

صحبت شما بسیار درسته و راهنمایی بسیار خوبی بود حالا اگر مدرک اصلاح ابرو داشته باشم میتونم در کنارش تو یه سالن کار کنم پورسانت یا همون درصد بگیرم

صحبت شما بسیار درسته و راهنمایی بسیار خوبی بود حالا اگر مدرک اصلاح ابرو داشته باشم میتونم در کنارش ت ...

اصلاح ابرو که دیگه هر کی تو خونه خودش انجام میده چندان مدرک بدرد بخوری نیست. کاشت ناخنی یا تتو و اینجور کارا هست که شما میتونید با آرایشگاهها قرارداد ببندید که وقتی متقاضی دارن باهاتون تماس بگیرن. اونم رو درآمدش نمیشه حساب باز کرد شما اگر یه شغل داشتید و این یه درآمد حاشیه ای باشه اوکی هست ولی نمیشه که خرج زندگی رو گذاشت دید کی ازش کار میخواد یه آرایشگاهی.

اصلاح ابرو که دیگه هر کی تو خونه خودش انجام میده چندان مدرک بدرد بخوری نیست. کاشت ناخنی یا تتو و این ...

من به تتو و کاشت ناخن علاقه ندارم ولی به دوره شینیون علاقه دارم دوره نلاینشم ثبت نام کردم ولی نمیدونم یاد میگیرم یانه بیام اونجا برامن بازار کار داره یانه؟

اصلاح ابرو که دیگه هر کی تو خونه خودش انجام میده چندان مدرک بدرد بخوری نیست. کاشت ناخنی یا تتو و این ...

مشکل کارای اینجا اینه که بیشترشون حقوقشون زیر2تومنه و ساعت کاریه بیشتر کارا دوشیفته

مشکل کارای اینجا اینه که بیشترشون حقوقشون زیر2تومنه و ساعت کاریه بیشتر کارا دوشیفته

خب آخه روی حقوقهای تهرانم نظارت نیست.

میگن که قانون کاره و اله و بله ولی مدیرای شرکتها زیرمیزی میدن هر چی دلشون میخوان میدن ساعت کاری رو رعایت نمیکنن. همه جای ممکت درب و داغونه.