2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

146 بازدید | 9 پست

توروخدا یکی بیاد جواب بده دارم میمیرم کارم شده فقط اشک روز عیدی با شوهرم دعوام شده گذاشته رفته از ساعت 2:30هنوز نیومده اعصابم داره خورد میشه چیکار کنم به نظرتون امشبم شام خونه خواهرش دعوتیم 😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دعوا  بهش زنگ زدی

آخه هر تعطیلاتی که میشه با خانواده اون بیرونیم دیشبم خانوادش گفتن فردا بریم بیرون شوهرم گفت باشه دریغ از این که از من نظر بخواد منم گفتم فرداشب شام خونه خواهرت دعوتیم فردا هم من کار دارم گفت نه میریم تا 4میایم به مهمونی هم می‌رسیم چطور جای دیگه بود میومدی بد صحبت کرد منم ناراحت شدم که نه ازم نظر خواست نه درست صحبت کردبعدش سعی می‌کرد هی خوب حرف بزنه ولی من ناراحت بودم حتی برگشتنی محل نمیذاشتم اون هی حرف میزدتا اینکه موقع خواب گفت چته اومدم بگم شروع کرد دعوا با قهر خوابیدیم امروزم صبح شروع کرد دعوا همش میگفت تو مقصری گفتم من نمیتونم هر هفته تعطیلات با خانواده تو باشم باز مثلا اومدیم مشکل وحل کنیم ‌بحث کردیم از 2:30رفته هنوز نیومده هیچ خبری هم ندارم هم نمیخوام زنگ بزنم هم تنهایی اعصابم خورد شد تو خونه انقد بی‌شعور روز تعطیل من و گذاشته تو خونه و رفته 

[QUOTE=245149516]آخه تنها برم بیرون بفهمه دوباره یه دعوای جدید حوصله ندارم  شبم شام خونه خواهرش ...

آخه داشتیم حرف میزدیم گفت الان نمیتونم چیزی بگم نیم ساعت برم آروم بشم بیام بعد الان 5ساعت رفته معلوم نیست کجا حالم خیلی بده اگه تا شب نیومد چیکار کنم دوست ندارم کسی بفهمه ما قهریم