2777
2789
عنوان

ببینید چ خوابی دیدم

190 بازدید | 20 پست

دیشب قبل خواب دوتاسوره رو خوندم ک هرکسی ک واسه راه حل و چاره کاری بخونه  جوابشو توخواب بهش الهام میکنن

تو خواب دیدم دوستم ک اسمش فاطمه هست خونمونه بعد من رفتم قبرستان و اونجا دیدم ی قبر کندن و خیلی خاک بیرون ریختن دوتامردهم اونجا بودن با خودم گفتم اع این قبر همون شهیدیه ک چندسال گمنام بود و الان پیداش کردن و قراره ب خاک بسپارنش 

بعد بغض گلومو گرفت و گریه گردم و حاجتمو ب اون شهید گفتم گفتم هرکی هستی حاجت همه رو بده حاجت منم بده و گریه کردم و برگشتم پیش دوستم فاطمه و یکی ویگه از دوستامم اونم اسمش فاطمه هس دیدم هردو خونمونن 

رفتم دست و صورتمو شستم 

بنظرتون تعبیرش چیه 

یعنی باید ب شهید گمنام توسل کنم؟  یادمه گفتم این شهید یکی از بستگان علی ( یکی از اقایون محل ما ک دوتا شهید دادن )هست

الان ب شهید محل توسل کنم یا ی شهید گمنام؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عید غدیرم ک مختص حضرت علی هست  چ خواب خوبی دیدم‌فقط نمیدونم الان چیکارباید بکنم

چه سوره ای خوندی؟

از خدا خواستی که کسی بیاد تو خوابت؟

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
چه سوره ای خوندی؟ از خدا خواستی که کسی بیاد تو خوابت؟

سوره شمس ۷ بار وسوره لیل ۷ بار نیت کردم 

ن نخواستم کسی بیاد 🤔🤔 یعنی اگه خواسته بودم کسی بیاد توخوابم ایشون همون ادم بوده؟ مثلا امامان و اینا منظورته، 

سوره شمس ۷ بار وسوره لیل ۷ بار نیت کردم  ن نخواستم کسی بیاد 🤔🤔 یعنی اگه خواسته بودم کسی بیاد ...

فک کردم از خدا خواستی کسی بیاد تو خوابت تا حاجتتو بهش بگی

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
ب  شهدای گمنام؟ یا اون شهید ک فامیل یکی ازهمسایه هامونه ؟  مثلا قران بخونم‌نماز و اینا؟&n ...

نمیدونم والا به کدوم توسل کنی 

ولی به هرکدوم توسل کردی براشون نماز و قرآن و زیارت عاشورا و دعا بخون

اها ازخدا خواستم بهم توخواب جواب سوالمو بده و راه حل بده بهم  این یعنی راه حل داده،؟ گعته توسل ...

فک کنم 

نمیدونم والا به کدوم توسل کنی  ولی به هرکدوم توسل کردی براشون نماز و قرآن و زیارت عاشورا و دعا ...

مرسی عزیزم ب هردو توسل میکنم👌 بتطرت حاجتمو میدن؟ اخه گریه کردم و گفتم و اخرش صورتمم شستم 

مرسی عزیزم ب هردو توسل میکنم👌 بتطرت حاجتمو میدن؟ اخه گریه کردم و گفتم و اخرش صورتمم شستم 

اگر به صلاحت باشه بله میده 

فک کنم میده که این خوابو دیدی 

دعا کن منم به عشقم برسم  

سرنماز خیلی دعام کن

دوتافاطمه ک توخوابم بودن امام بودن یعنی؟ یعنی حضرت فاطمه بوده ؟ یا نه؟ 

نمیدونم والا 

هیچ ایده ای ندارم