2777
2789
عنوان

لوبیا پلو‌نذری

151 بازدید | 16 پست

سلام‌خانوما خوبید

من امشب میخوام‌‌لپبیا‌پلو‌درست کنم پخش‌کنم

البته در حد۲۰تا ظرف یکبار مصرف

چون‌ذست‌تنهام‌‌میترسم‌خراب شه بیشتر نمیتونم‌درست‌کنم

واسه ۲۰تا ظرف یکبار مصرف چند پیمانه برنج‌لازمه

بعد اینکه چیکار‌کنم‌شفته نشه ‌‌خیلی خوشمزه بشه 

ممنون ازتون

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

برنجت چیه ؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای بیس نفر ۲۰ تا پیمانه کافیه البته لوبیا ک بریزی حجمش یمقدار زیادمیشه

برای شفته نشدنش یه استکان سرکه سفید تو اب درحال جوش بریز و یه استکان روغن

هم دودون میشه هم باعث میشه شفته نشه

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...

برا ۲۰ پرس ۱۰پیمانه برنج

۱کیلو لوبیا

نیم کیلو هویچ

نیم کیلو گوشت چرخکرده

۴عدد پیاز درشت

۴قاشق رب گوجع

زعفران

نمک

فلفل

هل

گلاب

به میزان لازم

سوالی بود درخدمتم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
برای بیس نفر ۲۰ تا پیمانه کافیه البته لوبیا ک بریزی حجمش یمقدار زیادمیشه برای شفته نشدنش یه استکان ...

مرسی عزیزم

اه سرکه سفید ندارم😫😫😫😫😫

برا ۲۰ پرس ۱۰پیمانه برنج ۱کیلو لوبیا نیم کیلو هویچ نیم کیلو گوشت چرخکرده ۴عدد پیاز درشت ۴قاشق ر ...

مرسی عزیزم😍😍😍😍

چیکار کنم‌شفته نشه 

هل ‌گلاب کی بریزم? 

مرسی عزیزم اه سرکه سفید ندارم😫😫😫😫😫

اگ سرکه سفید نداری لیموترش بریز

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
مرسی عزیزم😍😍😍😍 چیکار کنم‌شفته نشه  هل ‌گلاب کی بریزم?

موادتون اب دار نباشه مثل سس ماکارونی غلیظ باشه

برنجتون رو دون تر بردارید

اب روغن رو ته دیگه بریزید به جای روی برنج

تهشم از سیب زمینی ضخیم استفاده کن که یه وقت ته نگیره

هل و گلابو وقتی سستو خاموش کردی بزن

فقط مقدارش کم باشه

هرموقع سوال داشتی تاپیک اخرم درخدمتتم.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
مرسی عزیزم اه سرکه سفید ندارم😫😫😫😫😫

ببین درحد چهار دقیقه ک جوش زد بادستت تست کن اگ زسیده باشه فورا ابکش کن

و وقتی برنجو ب اب درحال جوش اضافه میکنی شعله رو زیاد کن ویهم بزن درقابلمرو بذار و تا زمانی ک مجددا بجوش بیاد دست نزن این باعث میشع برنجت دانه بلند بشه وقتی جوش زد درقابلمه رو بردار یهم بزن یذره تست کن ببین لازمه برداری یا لازمه زمان بدی بهش برسه

ببین درحد چهار دقیقه ک جوش زد بادستت تست کن اگ زسیده باشه فورا ابکش کن و وقتی برنجو ب اب درحال جوش ...

یدنیا ممنون از‌راهنمایی‌تون😍😍