2821
2789
عنوان

۶ماهه اقدام

93 بازدید | 11 پست

سلام خانما خوبین 

میگم فردا نوبت دکتر دارم ۶ ماهه که اقدامم نتیجه نگرفتم فردا رفتم چه سوال هایی بپرسم از دکتر ؟اگ بخوام سریع باردار بشم ب خودم و همسرم دارو میده؟راهنماییم کنید لطفا خودم ۲۳ سالم همسرم ۲۸ سالشه

بگو برات چکاپ کامل بنویسه 

ازمایش پرولاکتین همه چی 

برای شوهرت هم حتما آزمایش اسپرم میده

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪

بگو یک ساله اقدامم 

عجله هم داریم 

و اینکه بگو بجا فولیک اسید بهت مکملی بده که توش فولیک باشه که کمبودای دیگت هم جبران بشه 

بقیش رو خودش برات مینویسه مثل ازمایش،و سونو ....

راستی اگه وسط سیکل بری دکتر به نفعته 

چون همون موقع سونوت میکنه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خود دکتر فک کنم دارو میده چون دکتر خودش همش دارو میده برا اونایی که اسپرمشون ضعیفه

اورولوژی اقایونو تخصصی بررسی میکنن

علاوه بر ازمایش سونو و معاینه هم میکنن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
اورولوژی اقایونو تخصصی بررسی میکنن علاوه بر ازمایش سونو و معاینه هم میکنن

قبلا انجام داده ازمایش اسپرم هم گرفتیم گفته سر مرزه اگه تا ۶ماه باردار نشدی بیا دارو بدم متاسفانه دکترش خیلی شلوغه برا اخر برج ۶ نوبت داده نمیتونم صبر کنم تا اون موقه

قبلا انجام داده ازمایش اسپرم هم گرفتیم گفته سر مرزه اگه تا ۶ماه باردار نشدی بیا دارو بدم متاسفانه دک ...

ببین اگ پرولاکتین بالا داشته باشی هر کار کنی باردار نمیشی 

چکتپ قبل بارداری مثل ذخیره تخمدان تستوسترون و پرولاکتین و غیره 

بعدم عکس رنگی ک دکتر مینویسه 

و سونو واژینال برای اینکه فولیکولات چقدرن

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
چکاپ قبل بارداری دادم این ازمایشا هم هستن دیگه یا فرق دارن؟

پرولاکتین توش بوده یان

سلام عزیزم

من دکتر شمارو نمیشناسم ولی دکترها معمولا دوست دارند مریض هارو زود زود ببینند و به احتمال خیلی زیاد هم بگن که تا یک سال اقدام طبیعی هست ولی من اکثر مریض هام زیر ۳ماه باردار میشن وبه نتیجه میرسند.

چون هرکاری یه راهی داره ونباید هرماه فرصت سوزی بشه.

فریبارحیمی
کارشناس مامایی
باسابقه بالای ده سال درامر زنان
بیماریهای زنان
مراقبت های بارداری
مراقبت های قبل و بعداز بارداری
تنظیم ومشاوره خانواده
تفسیر سونوگرافی وآزمایش و پاپ اسمیر
تعیین جنسیت جنین
اقدام بارداری های سریع
درمان تخمدان پلی کیستیک
مشاوره ودرمان اختلالات جنسی