2777
2789
عنوان

مامانم چی میگ😶

93 بازدید | 6 پست

بچه ها من کنکوری ام 

دارم برای دندونپزشکی میخونم و دیگ حساب کنید روزانه چقدر باید بخونی زیر ۷ ساعت مطالعه نباید داشته باشی

حالا مامانم با مابقی خونواده رفته بودن تفریح از بیرون اومده میگ ظرف ها رو چرا نشستی؟ منظورش صبحونه اس 

خودش برای ما مسئولیت تعیین کرده که ظرف صبحونه برا خودش ناهار برای من شام برا آبجی کوچیکم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

حالا برمیگرده میگ نه دست ب خونه زدی جارو نکردی ظرف ها رو نشستی کاش فقط ظرف صبونه باشه قابلمه و هزار تا دیگ بوده که میخواستم تو این تایم استراحتم بشورم 

انقدر شاکیه ک میگ تو باید وظایف خونه رو الان دستت بگیری همه رو انجام بدی من فقط مث رییسا بشینم 

با اینک همش بهش برمیگردم میگم ک بابا برا دندونپزشکی درک کن باید یه عالمه مطالعه داشته باشم 

برگشته میگه که دیگ بابات برای تو خرج نمیکنه برو کار کار کن خودت خرج تحصیلتو درآر پول مشاور و خودت بده وقتی تو خونه کار نمیکنی بابات مگ دیوونه اس جون بکنه برای ت خرج کنه؟ الان هم یه عالمه بد و بیراه و فحش بسته بهم

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی هم باید درس بخونم ب سختی هم کار 

تو این خونه واقعا آسایش ندارم 

شما هم اینطوری اید؟

خب عزیز درسته که باید مطالعه زیاد داشته باشی ولی یه کمم به خودت استراحت بده. حالا دوتا ظرف هم شسته بودی طوری نمیشد

بنظرم‌مامانتم یه کمی حق داشته. فقط حرفش مال همون روز ک رفتن تفریح نبوده. کلی گفته

خب عزیز درسته که باید مطالعه زیاد داشته باشی ولی یه کمم به خودت استراحت بده. حالا دوتا ظرف هم شسته ب ...

اگ نیم ساعت بهم زمان میداد میشستمشون.

چون تایم استراحت ام میشد ولی شروع کرد ب بد و بیراه 

بعد هم میدونید خودش این قانون طرف شستن رو تعیین کرده که صبح‌ها خودش بشوره ولی می‌زنه زیرش و میخواد ک حتما ما انجام بدیم