2777
2789

منم می‌خوام راهکار بگید 🥺

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند قد وزنت 😂همه اندر خم یه کوچه ایم

قد 170🤕وزن نزدیک 50 شاید کمتر 🥲😭

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

فقط بایدبخوری....

اینکه همسفره یه آدم خوش اشتهاباشی خیلیی تاثیرداره،من۲۰روز توی خوابگاه با یه دوستم که خیلی ماشاءالله اشتها داره بودم،و۲کیلو اضافه کردم.

الان هم سویق سفارش دادم،منتظرم یه دستم برسه بخورم چاق بشم.

بچه ها بیایین رژیم بگیریم رقابتی منم بخدا ۵۰ کیلو بودم کرونا گرفتم شدم ۴۷😭😭

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
قدت چ خووووبه من ۱۵۴ وزنم ۶۳ دوس دارم بشم ۷۰😜

تو لاغری؟ من که فک نکنم 

پس من چیم؟ اسکلت حتمااااا🤕🤯

منم می‌خوام راهکار بگید 🥺

چیزی که زود چاق میکنه ریزه خواری و مصرف شدید سرخیجات و فست فوده که به شدت مضره اصلا توصیه نمیکنم...

کینگ فت بخور یا گین آپ سریع چاق میشی من فروشنده ام به شوهرم دادم مشتریامم میخورن خیلی راضی ان خیلی مشتری از همین نی نی سایتم دارم خداوکیلی عالیه تضمینی میدمت

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
فقط بایدبخوری.... اینکه همسفره یه آدم خوش اشتهاباشی خیلیی تاثیرداره،من۲۰روز توی خوابگاه با یه دوستم ...

عزیزم سویقتو بخور ایشالله نتیجه میگیری ولی اگه نگرفتی کینگ فت و گین آپم ازم بگیر امتحان کن نتیجه ش صددرصدیه من تضمینی میدمت 

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1