2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی مامانش اونجاس فک نکنم بیاد دنبالم :)اما میدونی از ته دلم یجووریم ...

ابه نظر من خیلی نباید خودتو مشتاقش نشون بدی که دلت ت.نگ شده و این حرفا تو هم قهر کن باهاش تا ببینیم خودش میاد یا نه اگه نیومد اونوقت بهش بگو تکلیف منو روشن کن و اگه منو نمیخوای بگو برم دنبال زندگیم 

چون به زور بری باهاش اشتی کنی میگه این که همیشه هست هر دقیقه کارش قهره و کار تو منت کشی

از دل نرفت آنکه از دیده برفت

تو هیچ کاری نکن عزیزدلم 

راستی مطمئنی کسی دیگه ای رو زیر سر نداره ؟؟

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.

خواهش میکنم به حرف همه ی  نی نی سایتا گوش نده،یسریاشون زندگی خراب کنن.راه حلای نادرست میگن اوضاعت از اینی که هست بدتر میشه،خیلی اروم زنگ بزن به شوهرت بگو بیا دنبالم میخام بیام خونه خودم،قر زد خودت پاشو برو خونت ،نمیفهمم واسه چی رفتی خونه مامان و بابات..با مادرشوهرتم صحبت کن بگو ما خودمون مشکلاتمون رو حل میکنیم خواهش میکنم بدترش نکن

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
تو هیچ کاری نکن عزیزدلم  راستی مطمئنی کسی دیگه ای رو زیر سر نداره ؟؟

اره اینو مطمئنم 

ولی دارم به این فک میکنم مامانش چقدر بیشعوری که میدونه زنه خونه نیست اومده خونمون مونده 

اخه خودش زنگ زد بابام بیاد ببرتم ضایه س اینجوری

بخدا شوهر منم بم این حرفو زد ،نرفتم.نشستم تو خونه خودم ،خودش اروم شد اومد عذرخواهی کرد..توام سر به سرش نذار .معذرت میخوام ولی خرش کن

مردا مثل یه بچه‌ان،مثل یه بچه باید باهاشون رفتار کرد چنان خر میشن و رامت میشن که حد نداره

اگه دهن به دهنشون بری جواب تک تک حرفاشونو بدی ،قیافه بگیری تحویلشون نگیری سگ میشن زندگی زن رو جهنم میکنن،عزیزدلم ما که فعلا اول زندگیمونه فقط باید خررر کنیم،،طبیعت اینجوریه

اره اینو مطمئنم  ولی دارم به این فک میکنم مامانش چقدر بیشعوری که میدونه زنه خونه نیست اومده خو ...

اره همچین ادمایی هم پیدا میشن دیدم

با بزرگترها مشورت کن فقط به خاطره حرف مردم زندگی نکن 

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.

اوکی عزیزم؟به حرفم گوش بده..به عنوان خواهر بزرگترت

عشق و زندگی مشترک اینچیزا رو نمیشناسه که بگی ضایعس و نه ولش کن بزار خودش بیاد،تو برو خونت،برو از این به بعد استارت ببخشیدا ولی خر کردنشو بزن 

تو میتونی .امتحان کن این راهو

اصلا انگار چیزی نشده

یواش یواش مادرشوهرتو از زندگیت بیرون کن برای همیشه،اروم اروم

اول شوهرتو بگیر تو مشتت

همسرشما  ۲۸ سالشه. همسر من ۳۸ سالشه این راه جواب میده بهش