2789
عنوان

اردبیل

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 40 پست
من دو روز میخوام اردبیل برم برای این هیچ جاشو نمیشناسم تو گوگل دیدم اما کسانی که رفتن و کسانی که اون ...

پل معلق و بولاخلار که یک روز و کامل میگیره میمونه یک روز که آب گرم سرعین و حتما برید موزه مردم شناسیش هم برید که یه جا تاریخیشو رفته باشید 

پل معلق و بولاخلار که یک روز و کامل میگیره میمونه یک روز که آب گرم سرعین و حتما برید موزه مردم شناسی ...

ممنونم دریاچه شورابیل چی من هتل رو اردبیل میگیرم شنیدم هتل آپارتمان حیات خوبه هنوز ندیدم چه جوریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنونم دریاچه شورابیل چی من هتل رو اردبیل میگیرم شنیدم هتل آپارتمان حیات خوبه هنوز ندیدم چه جوریه

اتفاق اونم میخواستم بگم اونم جای سرسبزیه قشنگه برید حتما من راجبه هتل هیچ اطلاعی ندارم 

جز موزه مردم شناسی جای تاریخی چی داره؟ 

خانه تاریخی صادقی خانه مناف زاده مقبره شیخ الدین جبراییل خانه تاریخی میر فتاحی خانه رضا زاده خانه وکیل الرعیا و بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی

سلام بیابسلامتی قدمت روچشم ،هواخوبه الان،هتل سبلان روبروی مسجدابوالفضل نرسیده ب عالی قاپو،هتل شیخ صف ...

ما هم میخوایم بیایم اونجا میگم هوا چطوره گرمه یا سرد؟ لباس گرم لازم میشه؟

خدایا شکرت ...  
در مورد فندوقلو هم بگید چه جوریه قشنگه؟ چون دو روز بیشتر نیستم میخوام بهترین جاهاشو برم و تولد هم م ...

جنگل فندقلو ام خیلی قشنگه اصلا همشون قشنگه نمیشه انتخاب کرد😅ولی به نظر من یا دریاچه شورابیل برو یا جنگل چون هی بخوایی از اینجا به اونجا بری خیلی بهت خوش نمی‌گذره البته اگر تایم داشته باشی برو ولی منظورم اینه به اندازه کافی هم دریاچه برو هم جنگل ولی سر سری نرو