2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

375 بازدید | 42 پست

سلام دوستان خوبید 

من هیچکس و ندارم که درد و دل کنم 

اینجا میخوام درد ودل کنم یه ذره سبک بشم 

من تو خانواده کم جمعیت زندگی کردم همسرم تو خانواده پرجمعیت زیاد با خانواده من جایی نمیریم همش با خانواده اون یعنی هر تعطیلات که میشه برنامه میچینن برن یه سمتی یعنی اصلا یه بار ما برنامه نمیریزیم با خانواده من جایی بریم دیشب جاریم پاگشا کرده رفتیم اونجا 

امشبم خواهر شوهرم پاگشا کرده اونا دعوت نبودن گفتن فردا بریم یه سمتی شوهرم گفت کجا ماهم میایم جاری بزرگم گفت شما جایی دعوتید نمیرسید بیاید منم به شوهرم گفتم نمیرسیم فرداشب مهمونی دعوتیم و... شروع کرده بحث کردن متن ناراحت شدم بعدش هی حرف می‌زد منم حرف میزدم باهاش ولی از رفتارش ناراحت بودم 2تا جاریام هی میگفتن کی بریم و فلان و چی ببریم شوهرم هی میگفت اگه جای نزدیک میرید ما میایم و فلان حالا خبر میدیم دیگه اومدیم من ناراحت بودم از اینکه نمیگه بریم به نظرت نریم اصلا هرجا خانواده اش هستن میخواد باشه اومدیم خونه میگه چته میگم ناراحتم شروع کردم گفتن ولی طبق معمول همیشه طلبکاره شروع کرد دعوا کردن منم گرفتم خوابیدم الانم باهاش قهرم اونم باهام قهره گفتم به درک همیشه عادت کرده من برم منت بکشم بعد میگم من مامانم مریضه میخوام واسش سوپ درست کنم برم یه سر بزنم حموم برم حاضر بشم واسه شب ولی نه شعور داره نه درک منم خسته شدم انقد منت کشیدم امروزم گفتم به درک قهر باش دیگه مهم نیست 

به نظرتون من باید آشتی کنم یا اون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم شوهرتون بچسب هیچی مث شریک زندگی واسه آدم مهم نیس همین ک اهل تفریح خودش خوبع خوب خانواده خودت ی بار زنگ زدن ب شوهرت بگن ما می‌خواهیم بریم فلان جا شما هم بیاین بعد این بگه ن نمایم من ک نامزدم تصمیمم گرفتم بعداً شوهر هرجا بره دنبالش باشم🤣🤣🤣🤣

ول کن همشون سروته یه کرباسن الان منم بحثم شددرمیادمیگه همیشه تواعصابمون روخوردمیکنی منم نوشتم بدبخت من که چندماهه محلت نمیدم حالاخواستم یه ذره تحویلت بگیرم ولی همون محل ندادن بهتره مثل قبل نمیپرسم کجامیری نمیری کی میای نمیای هرکسی یه لیاقتی داره

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
معلومه که اون باید بیاد بره آشتی  ولی وقتی اومد از مشکلت حرف بزن قانعش کن و زیاد کش نده سعی کن ...

آره اومده مثلا حرف بزنه مشکل حل کنه داد و بیداد میکنه آخرشم دعوامون شد گذاشت رفت الانم 2ساعت رفته معلوم نیست کجا 

ببین عزیزم شوهرتون بچسب هیچی مث شریک زندگی واسه آدم مهم نیس همین ک اهل تفریح خودش خوبع خوب خانواده خ ...

ماهم شریک زندگی اونا هستیم هیچکسم مثل ما نباید برای اونا مهم باشه