2777
2789

بارداری 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

مبارکه 

باید چهل روز ب نیت دخترم سوره توحید بخونی که حالش خوب شه،

اینم شیرینی مامان شدنت  

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مبارکه،صبرگن تا موعدت،منم اینجوری باردار شدم،الانم هفته40هستم،ان شاءالله روزی خودت،دعاکن بسلامتی فارغ شم🌹

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

ببخشید نمیخوام نا امیدت کنم حالا انشالله ک باشی 

ولی مثبت کاذبه باید ۱۰ روز از امپول بگذره منم همین جور سد خوشحال شدم بعد دکتر گفت اثر امپولا بوده

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

ایشالله ک باردارم 

انشاءالله گلی بارداری و مامان میشی😍

منم این‌ماه تزریق کردم اما فک نکنم باشم چون کل علائم پزیودی دارم به شدتم عصبی و کلافه ام. دقیقا مث دوره های قبلی

از صبح ده بار پاچه شوهرمو گزفتم

انشاءالله گلی بارداری و مامان میشی😍 منم این‌ماه تزریق کردم اما فک نکنم باشم چون کل علائم پزیودی دا ...

اخه بااین امپول هورمونتم بهم میریزه برا اونخ  راستی قرص پروژسترون میخوری ؟

اخه بااین امپول هورمونتم بهم میریزه برا اونخ  راستی قرص پروژسترون میخوری ؟

اره از بس هورمونام قاطی شده وحشی شدم بخدا الکی الکی دعوا میکنم.

من دوره قبلی دوفاستون خوردم بهم‌نساخت و لکه بینی داشتم ریگه این ماه دکترم‌گفت نخور.

اما خیلی خوبه اگه باردار باشی از سقط جلوگیری میکنه اگه تجویز کرده برات حتما بخور

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792