2821
2789
عنوان

لتروزول

133 بازدید | 12 پست

لتروزول رو میشه با خون کم پریودی هم استفاده کرد؟" برای بارداری" و اینکه خانومایی ک استفاده کردین عوارض بدی داشته واستون؟  خارجیش گیر میاد؟

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دستت دردنکنه.

خواهش. اینم یادم رفت بگم که منم واسه بارداری استفاده کردم تاثیر هم داشت. چون پلی کیستیکم فولیکولام ۱۰ بودن اولین ماهی که لتروزول خوردم و رفتم سونو روز ۱۴ فولی ۱۹ و ۲۰ داشتم که از شانس بد همسرم مشکل اسپرم داشت و نتیجه نگرفتیم. اگر همسرت آزمایش نداده بهتره بره اورولوژیست بعد لتروزول یا محرکای دیگه رو بخوری که مثل من نشی بخوره توی ذوقت

خواهش. اینم یادم رفت بگم که منم واسه بارداری استفاده کردم تاثیر هم داشت. چون پلی کیستیکم فولیکولام ۱ ...

مرسی ک جوابمو میدی .دستت درد نکنه. منم همسرم مشکل اسپرم داره. دکتر هم بمن لتروزول داده و هم ب شوهرم. تحرک اسپرم کمه.   انشالله ک باردار میشی امسال . فدات

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
خواهش. اینم یادم رفت بگم که منم واسه بارداری استفاده کردم تاثیر هم داشت. چون پلی کیستیکم فولیکولام ۱ ...

من هین‌ماه لتروزول وhcg و الفا استفاده کردم باردار نشدم خیلیییی ناراحتم بنظرتون این ماه هم برم دکتر یا خودم رژیم بگیرم ورزش کنم اخه پلی کیستیکم...

من هین‌ماه لتروزول وhcg و الفا استفاده کردم باردار نشدم خیلیییی ناراحتم بنظرتون این ماه هم برم دکتر ...

منم مثل شمام عزیز دلم. به نظرم رژیم و ورزش رو حتما داشته باش، دکتر خوب هم حتما برو، ایشالا این دوتا رو کنار هم داشته باشیم جواب میگیریم. منم یک سال و نیمه منتظرم شوهرمم واریکوسل داشت عمل کرد. خودم روزی نیم ساعت تا چهل دقیقه هم هست توی خونه راه میرم و دارو هم مصرف میکنم تحت نظر مرکز مام. ایشالا به زودی خوش خبر باشیم

منم مثل شمام عزیز دلم. به نظرم رژیم و ورزش رو حتما داشته باش، دکتر خوب هم حتما برو، ایشالا این دوتا ...

ایشالله عزیزم تو تاپیک اخرم اگ تونسی پیام بزار باهم پیش بریم من از فردا میخوام رژیم شروع کنم و ورزش خیلی استرس گرفتم با اونهمه دارو باردار نشدم اخه دکترم گفت تنبلیت شدید نیست شمام تنبلی دارین؟

ایشالله عزیزم تو تاپیک اخرم اگ تونسی پیام بزار باهم پیش بریم من از فردا میخوام رژیم شروع کنم و ورزش ...

باشه عزیزم♥️ آره منم ‌‌‌‌‌‌‌پلی کیستیکم. حالا شوهرم این ماه عمل کرده باز یکم امیدوار شدم.... هرچند که الان نزدیک تخمک گذاریه و حوصله نداشتم استرس تحمل کنم حتی کیت نذاشتم ببینم تخمک گذاری دارم یا نه. خدا کنه همین ماه بشه وگرنه باز ماه دیگه باید برم دکتر و لتروزولو شروع کنم و انتظااار😭🤧

باشه عزیزم♥️ آره منم ‌‌‌‌‌‌‌پلی کیستیکم. حالا شوهرم این ماه عمل کرده باز یکم امیدوار شدم.... هرچند ک ...

حالا نگران نباش استرس واسمون خیلی بده یک قدم خیلی خوب پیش رفتین ک شوهرت عمل کرده بقیشم توکل بخدا