2777
2789
عنوان

عکس قبل و بعد

296 بازدید | 20 پست

بچه ها بیایین یکم عکس قبل و بعد از تمیزی خونه بزارین انرژی بگیرم بذاااارین حتماااا لوس نشینا

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لایکم کن بیام بزارم داغونه الان 

الان از داغونیش بذار بعد از مرتبیش 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
بزار، من دیروز تمیز کردم، الان بازم خونمون بهم ریختس ، رختخوابو هنوز جمع نکردم😆😆

جمع کن عکس بذار😍

ندارم اما عکس غذا دارم 

عکس خونه هاتونو دلم میخواد ببینم🙃😍

دقیقا بهش احتیاج دارم چون خیلی درهمه😒

منم همینطور!!! پاشیم جمع کنیم؟ مثه این که کسی عکس نمیذاره انرژی بگیریم

من کلِ جاریام هم توی سایت عضون، بزارم شناسایی میشم به فنا میرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اوه نوووو اوه نووو اوه نو نو نو😂🤣

منم همینطور!!! پاشیم جمع کنیم؟ مثه این که کسی عکس نمیذاره انرژی بگیریم

برو اینستا تمیزکاری بلاگرا رو ببین قشــــنگ انرژی میگیری کلی تمیز میکنی انقدر کیف میده😂

رویاهای من دست یافتنی هستند🌺💖💞
برو اینستا تمیزکاری بلاگرا رو ببین قشــــنگ انرژی میگیری کلی تمیز میکنی انقدر کیف میده😂

کی مثلا؟ قبلا سمیرا شیرزاد میذاشت خیلی دوست داشتم چند وقته ندیدم کسی بذاره