2777
2789
عنوان

عکس قبل و بعد

296 بازدید | 20 پست

بچه ها بیایین یکم عکس قبل و بعد از تمیزی خونه بزارین انرژی بگیرم بذاااارین حتماااا لوس نشینا

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

لایکم کن بیام بزارم داغونه الان 

الان از داغونیش بذار بعد از مرتبیش 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
بزار، من دیروز تمیز کردم، الان بازم خونمون بهم ریختس ، رختخوابو هنوز جمع نکردم😆😆

جمع کن عکس بذار😍

ندارم اما عکس غذا دارم 

عکس خونه هاتونو دلم میخواد ببینم🙃😍

دقیقا بهش احتیاج دارم چون خیلی درهمه😒

منم همینطور!!! پاشیم جمع کنیم؟ مثه این که کسی عکس نمیذاره انرژی بگیریم

من کلِ جاریام هم توی سایت عضون، بزارم شناسایی میشم به فنا میرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اوه نوووو اوه نووو اوه نو نو نو😂🤣

منم همینطور!!! پاشیم جمع کنیم؟ مثه این که کسی عکس نمیذاره انرژی بگیریم

برو اینستا تمیزکاری بلاگرا رو ببین قشــــنگ انرژی میگیری کلی تمیز میکنی انقدر کیف میده😂

رویاهای من دست یافتنی هستند🌺💖💞
برو اینستا تمیزکاری بلاگرا رو ببین قشــــنگ انرژی میگیری کلی تمیز میکنی انقدر کیف میده😂

کی مثلا؟ قبلا سمیرا شیرزاد میذاشت خیلی دوست داشتم چند وقته ندیدم کسی بذاره