2777
2789
عنوان

ذکر یا ودود

1029 بازدید | 15 پست

را چند بار برای منو همسرم می‌خونید 

آخه خیلی بهش اعتقاد دارم برای آشتی 

حس میکنم همسرم دلش از من سرد شده ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏

منم برای شما میخونم اینجوری بیشتر و بهتر حاجت روا میشیم 

کسی دیگه برامون دعا کنه

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

ان شالله عزیزم 

منم یک دعای خوبی بلدم واقعا عالیه برای روابط همسران حتما انجامش بده 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ان شالله عزیزم  منم یک دعای خوبی بلدم واقعا عالیه برای روابط همسران حتما انجامش بده

بفرمایید

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بفرمایید

بسم الله الرحمن الرحیم

دعاهای محبت (بین زن وشوهر)ومحبوبیت

1- آیه شریفه ذیل، ایجاد مهر محبت قوی و فوری و آشتی بین زن و شوهر مینماید. 7 بار (هفت بار) این آیه را بر نمک بخوانید و به آن بدمید و سپس در غذا بریزید( غذا روی اجاق باشد). پس از اینکه هر دو نفر از غذا تناول کنند، ایجاد محبت و آشتی سریع و عجیب خواهد کرد.

آیه شریفه ذیل:

زُیِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوَاتِ مِنَ النِّسَاء وَالْبَنِینَ وَالْقَنَاطِیرِ الْمُقَنطَرَۀِ مِنَ الذَّهَبِ وَالْفِضَّۀِ وَالْخَیْلِ الْمُسَوَّمَۀِ وَالأَنْعَامِ وَالْحَرْثِ ذَلِکَ مَتَاعُ الْحَیَاۀِ الدُّنْیَا وَاللّهُ عِندَهُ الْمَآبِ حُسْنُ 

سوره مبارکه آل عمران، آیه شریفه 14

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بسم  الله  الرحمن  الرحیم   دعاهای  محبت  ( بین  ز ...

ممنون عزیزم حتما انجامش میدم 

بران خوندم الهی هرچه زودتر مشکل بینتون حلشه

ذکر لاحول ولا رو بخون به هردوتون فوت کن

دعای توسل هم عالیه بخونی

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
بران خوندم الهی هرچه زودتر مشکل بینتون حلشه ذکر لاحول ولا رو بخون به هردوتون فوت کن دعای توسل ه ...

فدای دل با محبتت 

ممنون

ممنون عزیزم حتما انجامش میدم 

زنده باشی🙏💓🙏💓 

عزیزم ودود رو خودتم 1001 مرتبه به شیرینی بخون و بخورید ان شاءالله همه چی درست و به صلاح میشه 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
زنده باشی🙏💓🙏💓 

سلامت باشی مهربان

عزیزم ودود رو خودتم 1001 مرتبه به شیرینی بخون و بخورید ان شاءالله همه چی درست و به صلاح میشه 

ممنون عزیز حتما الان خونه نیست شب میاد میخونم بهش می میخوره 

مرسی از محبتت

🥰🥰🥰🤗🤗

الان کار دارم بعدا وقت میذارم برات میخونم 😂  تو هم واسه من بخون قهرم باهاش

حتما عزیزم