2777
2789
عنوان

مقاله

144 بازدید | 15 پست

بچه ها من می‌خوام مقاله بنویسیم ولی هیچگونه اطلاعاتی ندارم

از کجا و چطوری شروع کنم 

اگر برنامه یا مطلبی دارید که بتونه کمکم کنه معرفی کنید 

رشته ی مدیریت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول موضوع انتخاب کن بعد چندتا مقاله در مورد اون موضوع دانلود کن بخون بعد ارجاعات و کتابهایی که تو مق ...

مرسی عزیزم

کلا نگارش بلد نیستم ،کاش یه منبعی بود آموزش مقاله نویسی

اصلا نمی‌دونم چه موضوعاتی انتخاب کنم 

شما رشتتون چیه؟تحقیقاتی در این زمینه داشتید ؟

مرسی عزیزم کلا نگارش بلد نیستم ،کاش یه منبعی بود آموزش مقاله نویسی اصلا نمی‌دونم چه موضوعاتی انتخا ...

خب عزیزم سرچ‌ کن منبع که زیاد هست کتاب روش تحقیق مثلا. موضوع باید مرتبط با رشته ت باشه دیگه 

چه خوب اگر وقت دارید  کمی بیشتر باهم صحبت کنیم

رشته ت و یا گرایشش مثلا زیر شاخه هاش یا هر چیزی که مربوط باشه و جای بحث جدیدی داشته باشه واسه همه رشته ها منبع هس نگران نباش کافیه فقط وقت بزاری سرچ کنی و چندتا کتاب و مقاله بخونی اولش سخته ولی همین که موضوع انتخاب کنی دیگه راحت میشه

خب عزیزم سرچ‌ کن منبع که زیاد هست کتاب روش تحقیق مثلا. موضوع باید مرتبط با رشته ت باشه دیگه 

کتاب روش تحقیق در عملیات مدیریت دوتا داشتیم تو دوره کارشناسی اتفاقا دومی رو عموم ویرایش و چاپ کرد 

باشه پس برم سرچ کنم،یعنی شما بدون کمک استاد راهنما مقاله نوشتید؟

کتاب روش تحقیق در عملیات مدیریت دوتا داشتیم تو دوره کارشناسی اتفاقا دومی رو عموم ویرایش و چاپ کرد&nb ...

اونا چندان کمکی نمیکنن من فقط تو انتخاب موضوع ازشون کمک خواستم بعدم تو ویراستاری کمک کردن همین چندتا جمله مثلا