راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برای زایمان طبیعی اول باید بپذیری ک قراره یه درد شدید رو تحمل کنی ..اینجوری دیگه فکر و خیال نمیکنی..بعد ب خودت قول بدی ک وقتی میخای زایمان کنی با تمام قدرتت زور بزنی و کمک کنی ک اون بچه خارج بشی ..و این یاد بگیر ک هر وقت درد داشتی فقط نفس عمیق بکش و در اخر زور بزن ..هرچی خودتو سفت بگیری و ب خودت بپیچی ب ضررته ..خودتو شل بگیر و زور بزن
عزیز دلم من اول میخواستم طبیعی زایمان کنم ولی بعد سزارین کردم .(بگم درشت بود و لگنم کوچیک .و البته به خواست خودم)ولی چون اولا دوس داشتم طبیعی باشه خیلی خیلی پیاده روی کردم .روز زایمان ۸ صبح تو شورتم خون دیدم و از ۹ دردم گرفت و ساعت ۱ که رسیدم بیمارستان و هنوز دردم شدید نبود ۳ سانت و نیم باز شده بود دهانه رحمم که به نظرم دکترم خیلی خوب بود ولی خوب من سزارین کردم
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘