2789
عنوان

زایمان طبیعی

183 بازدید | 9 پست

عزیزایی که زایمان طبیعی راحت داشتن بیان ازراهکار هاشون بگن 

لطفا اونایی که زایمان سخت و...داشتن چیزی از سختی زایمانشون نگن فقط اومدم دنبال انرژی مثبت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای زایمان طبیعی اول باید بپذیری ک قراره یه درد شدید رو تحمل کنی ..اینجوری دیگه فکر و خیال نمیکنی..بعد ب خودت قول بدی ک وقتی میخای زایمان کنی با تمام قدرتت زور بزنی و کمک کنی ک اون بچه خارج بشی ..و این یاد بگیر ک هر وقت درد داشتی فقط نفس عمیق بکش و در اخر زور بزن ..هرچی خودتو سفت بگیری و ب خودت بپیچی ب ضررته ..خودتو شل بگیر و زور بزن

عزیز دلم من اول میخواستم طبیعی زایمان کنم ولی بعد سزارین کردم .(بگم درشت بود و لگنم کوچیک .و البته به خواست خودم)ولی چون اولا دوس داشتم طبیعی باشه خیلی خیلی پیاده روی کردم .روز زایمان ۸ صبح تو شورتم خون دیدم و از ۹ دردم گرفت و ساعت ۱ که رسیدم بیمارستان و هنوز دردم شدید نبود ۳ سانت و نیم باز شده بود دهانه رحمم که به نظرم دکترم خیلی خوب بود ولی خوب من سزارین کردم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
ماما همراه بگیر.اگه بچه وزنش بالا نبود بگو برش نزنن ک اون برش بعدش اندازه سزارین درد داره.

اگه بدشانسی نیارم سه تا از دوستام تو زایشگاهن نیازی به مامای همراه نیست ولی ترسم اینه مرخصی یا آف باشن   هرسه تایشون هم انقد تنبل همین که برن خونه خوابن