2777
2789
عنوان

چراااااااا😞

163 بازدید | 29 پست

منم غرور دارم 

عزت نفس دارم ولی چرااا ۲۳سالمه و نه میزارن کار کنم ن بهم پول حتی ی شارژ میدن بااینکه پول تو حساب پدرم هست اما اینجوووری میکنه

😔😔😔😔

بخدا شبا بافکر اینا تا صبح بیدارم 

موهام سفید شده 

چراااافقط فک میکنن چون دو وعده غذا بهمون میده دیگه نباید پول تو جیبمون باشه 

😣😣😣😣😣😣😣

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

من دخترم و خدا به پدر بی لیاقت هیچووووقت دختر نده😓

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونی شاغل شی

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
نمیتونی شاغل شی

نمیزااارن 

حرفای چندش میزنن و مانع میشن 

مادرم هم ی آدم سمی هست 

کاااملا پشت منه دختر خالیه 

نمیزااارن  حرفای چندش میزنن و مانع میشن  مادرم هم ی آدم سمی هست  کاااملا پشت منه د ...

هنوز تو جامعه ای هستیم که دست دختر ها و زن ها بسته اس

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
واقعا سخته ی فکر باید کرد بشین باهاشون حرف بزن بکو پول ندارم میخام برم یا پول بده تا نرم 

فایده نداره بارها گفتم اینقد بدن ک فقط دوس دارن  زندانیمون کنن تو خونه😔

خدایی سخته من دختر داییم الان 28 سالشه هنوزم ازدواج نکرده الان ماشین و کار(کارمند جهاد کشاورزیه) خودشم داره درس خونده و موفق شده تو زندگیش الانم خونه باباشم هست و میخوره و میخوابه کسی هم چیزی نمیگه،،،خودش میگه از اول زندگی حامی و پشتیبانم بودن اینطوری بار اومدم.(مستقل و موفق). 

در نتیجه منظورم این بود اگه یه حامی و پشتیبان دخترت باشی از ۱۰ تا پسرم موفق تر بار میاد.

باباهای بقیه براشون فرت و فرت خرج میکنن باباهای ما  من نمیگم بابام نمیده داشته باشه میده وضع ه ...

دارم میترسم 

حس میکنم اینا دارن تو وجودم تبدیل ب نفرت میشن🥺

فایده نداره بارها گفتم اینقد بدن ک فقط دوس دارن  زندانیمون کنن تو خونه😔

میدونم چی میگی منم زندانی ام تو خونه ولی تو برو کار کن حتی اگه نذاشتن قهر کن باید ی جوری ی ماری بکنی یا با خرف یا با عمل

من الان زندانیم تو خونه ولی وقتی دوازده سالم بود با خاهرم میرفتیم سرکار البته خانوادمم بودن واسه بسته بندی 

چی بگم.....شوهر عمه من دخترشو از خونه انداخت بیرون...باور میکنین؟؟؟حتی پول نداد خونه برای خودش بگیره....بقیه کمک کردن خونه اجاره کرد الانم کمکش میکنن برای خرجی

خسیس ترین آدمیه که تو زندگیم دیدم و خواهم دید

تو هر وعده غذا منت میزاشته که دارم بهتون نون میدم.....آخرم دیگه طاقت نیاورد سر یه دعوا دختر عمم رو از خونه با دست خالی انداخت بیرون و تو فامیل رسوا شد فقط برای اینکه خرجی نده به بچش

خدا جای حق نشسته فقط صبرش زیاده

انشالله شما یه بخت خوب نصیبت میشه و زندگی مستقل رو شروع میکنی.....اما اگه خواستی ازدواج کنی هررررررررگز این حرفایی که اینجا میزنی به اون نزن هررررررررگز

نزار فکر کنن پدرت پشتت نیست

خدایی سخته من دختر داییم الان 28 سالشه هنوزم ازدواج نکرده الان ماشین و کار(کارمند جهاد کشاورزیه) خود ...

از لحاظ روحی وقتی حمایت نکنن بعد آدم موفق نشه اونم میکنن بهونه و کلا اززندگی ساقطش میکنن😭