2777
2789
عنوان

خدایا من و بکش

82 بازدید | 5 پست

خانوادم دارن نابود میکنن من و با تربیت غلطشون 

۱۷ ساله ولی گوشی شخصی هنوز ندارم همین گوشی مامانمم ک دستمه نباید شبا بگیرم دستم ینی هر روز و شب دعواعه اون وق همسن های من آیفون دارن من هنوز ی گوشی ساده ندارم

ی کارت شخصی بهم نمیدن بابام انقد گدازه ۲ قرون پول بهم نمیده برم کلاس ثبت نام کنم مامانم از صب تا شب فقد دعوا میکنه از خونه ما ی سره صدای جیغ جیغش بلنده ت کوچه فقد صدا جیغ جیغ میاد الان بابام داره دعوا میکنه گوشی و بزار کنار حتی شبام باید در اتاقم باز باشه من میرم خونه مامان بزرگم میام خونه میبینم کمدم بم ریخته س چون بابام رفته گشته ببینه چی دارم ت کمدم کمدی ک یه وسیله شخصیه من و روانی کردن 

اولین خواستگاری ک بیاد به قرآن میرم

بچها لدفا برام دعا کنین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون من بدبختم یه بار خودکشی کردم ولی نمردم  تو فکرشم دوباره برم ت کارش من نمیتونم اینجوری از ...

چن سالته؟ میتونی بری سرکار. تا میتونی تلاش کن. پیشرفت کن. خودکشی که چی. کاری تو زندگیت کن که پدر و مادرت از شرمندگی نتونن تو روت نگاه کنن. زندگی تو چرا به پایان بدی؟؟ سعی کن، کار کن. تلاش کن پول دربیار یه گوشی خوب برا خودت بخر. یه کسی بشو که خودت به خودت افتخار کنی.

چن سالته؟ میتونی بری سرکار. تا میتونی تلاش کن. پیشرفت کن. خودکشی که چی. کاری تو زندگیت کن که پدر و م ...

۱۷ سالمه نمیزارن کار کنم حق ندارم تا سر کوچه برم واقعا خسته شدم فک میکنم افسردگی گرفتم از دستشون ن میتونم درس بخونم نه کار کنم فقط دعوا و کتک و سر و صدا....

انقد بی محبتن هیچ وقت مامانم و بابام ندیدم بغلم کنن کاری کنن ازشون متنفرم.از یه ور میگم برم ی غلطی بکنم آبروشون بره همونقدر ک زجرم دادن صد برابر زجر بکشن از یه ور میگم برم خودکشی کنم عذاب وجدان ولشون نکنه

اصن نمیدونمممم

۱۷ سالمه نمیزارن کار کنم حق ندارم تا سر کوچه برم واقعا خسته شدم فک میکنم افسردگی گرفتم از دستشون ن م ...

عزیزم فلن اروم باش  و ارامشت رو حفظ کن. یک سال صبر کن. بعد اون اختیارت با خودته. تو این یه سال تلاش کن یه هنری چیزی یاد بگیری. بعد از اون برو سرکار هرماه ۷۰ درصد پولتو ذخیره کن ۳۰ درصد خرج کن. چنماهی که کار کردی یکم به خودت برس. کم کم پولت زیاد میشه. تحقیق کن و سرمایه گذاری کن. یه کسب و کار راه بنداز. حالا مثلا برا مامانت یه عطر بگیر بده بهش که دسش بیاد چکاره شدی. خودشون میان پیشت. اون موقعس که طرفدارت میشن. اون موقع اصن تو طاقچه بالا بزار. به حس خوب این چیزایی که گفتم فکر کن. فک نکن خدا هیچکاری برات نمیکنه