bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان 124هزار صلوات 137 بازدید | 7 پست سلام خانوما خوب هستینکیا از این نذر حاجت گرفتن میشه بگین نیت چجور کنم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1401/04/26 | 23:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 من پارسال سر مسئله مالی حاجت گرفتم عریزم میشه بگی هدیه یه چه امامی و چند وقت بعد نتیجه گرفتی و روزانه چقدر فرستادی من برای ازدواج میخوام الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
__hanii_ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 8298 عریزم میشه بگی هدیه یه چه امامی و چند وقت بعد نتیجه گرفتی و روزانه چقدر فرستادی من برای ازدوا ... به نیت ۱۲۴ هزار پیامبرمن همون روز جواب گرفتممهلت اجاره ی خونمون تموم شده بودخونه ی خودمونم گداشته بودیم رهن تخلیه بود اما نمیرفتهمون بعد از ظهرک نذر کردم شبش مستاجر پیدا شد
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 به نیت ۱۲۴ هزار پیامبر من همون روز جواب گرفتم مهلت اجاره ی خونمون تموم شده بود خونه ی خودمونم گدا ... خداروشکر تورو خدا با دل پاکت دعا کن ازدواج کنم به زودی زود عروس شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
__hanii_ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 8298 خداروشکر تورو خدا با دل پاکت دعا کن ازدواج کنم به زودی زود عروس شم انشالله حاجت روا میشیبرات سوره ی حمد خوندمتوام دعا کن امسال یه خونه ی خوب پیدا کنیم
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 انشالله حاجت روا میشی برات سوره ی حمد خوندم توام دعا کن امسال یه خونه ی خوب پیدا کنیم هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق حضرت زهرا و امام حسین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
zohreh_a عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 13 انشالله حاجت روا میشی برات سوره ی حمد خوندم توام دعا کن امسال یه خونه ی خوب پیدا کنیم برامنم دعا کنین حالم خیلی بده دعا کن ازچشم انتظاری درام معجزه شه حاجت رواشم