2777
2789

یه برادر شوهر دارم ۴۲ سالشه مجرده مدتیه رفته تو کار دعا و جن و از این چیزا خیلی هم ادعای مومنیش میشه 

بچم الان یک سالشه کوچیک تر که بود بغل عموش نمی‌رفت زیاد بعد از یه مدت کوتاه عجیب غریب به برادر شوهرم وابسته شده به طوری که از بغل اون بغل منو باباش هم نمیره هر طرف که اون می‌ره بچم فقط نگاهش به اونه بعد ذوق می‌کنه میگه این بچه عاشق منه فقط منو دوست داره بعد هر موقع که نگاهش میکنم بچه رو بغل کرده داره دم گوشش یه چیزی میخونه یا بهش چای نبات میده من حالم واقعا خوب نیست دلم برای پسر طفل معصومم کبابه مثل دیونه ها همش دنبال عموشه با اینکه شهرامون دوره  و خیلی کم و دیر به دیر میبینش من احساس میکنم با توجه به شواهد برای این بچه دعا خونده. تورو بخدا بگید چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا از مادر بزرگم شنیدم و یادم مونده می‌گفت اگه به کسی شک کردین که بهتون جادو جنبل کرده و یا دعا گرفته براتون لباساتون و دم در رو و چایی که مینوشی ،ادرار بریزید توش باطل میشه 

عزیزم من یه نذری کردم

بیاین تاپیک یکی مونده به آخری  پست بزارین صلوات بفرستم براتون براتون

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

نفسم بزور بالا میاد نمی‌دونم تاوان چیه دارم با سلامت روح و روان بچم پس میدم بچه ای که از درون پاکه از الان باید درگیر این انرژی های زوری و منفی بشه اگر چیزی بره تو جلدش 😭😭😭😭