2777
2789
عنوان

پوسیدگی دندان کودک

3914 بازدید | 24 پست

خانوما پسرم ۳ سال و نیمه بعد ۴ تا دندون بالا جلوش خراب شده که دکتر گفت باید عصبکشی  بشن ولی پسرم میدونم همکاری نمی کنه راهی هست جلوی پوسیدگیش  و بگیریم بیشتر نشه تا سال بعد که یکم بزرگتر بشه 

برو ک دلم خونه 

برو فقط سجده شکر کن حالا خراب شده 

سه سالو نبمه؟بزرگه بچت من بدبخت وس یگم دوسالو ۵ماهشه بچم بمیرم همه اسیاباشو جلوش خرابن حالم خرابه هرروز گریه میکنم نمیتونم بچمو بکنم زیر بیهوشی دارم میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهش سادس بیهوش میکنن 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

برو ک دلم خونه  برو فقط سجده شکر کن حالا خراب شده  سه سالو نبمه؟بزرگه بچت من بدبخت وس یگ ...

منم از دو سالگی خراب شدن ولی درد نداشت الان گاهی اوقات میگه درد دارم دلم آتیش میگیره لامصب هزینه دندون پزشکی هم کمر شکن هر دندون یک میلیون و ششصد 😭😭

برو ک دلم خونه  برو فقط سجده شکر کن حالا خراب شده  سه سالو نبمه؟بزرگه بچت من بدبخت وس یگ ...

ببخشسد دچر از جون نمیکشنش که بیهوش میکنن دوساعت تمومه بعدشم هیچ اتفاقی نمیفته

خواهرزادم هجده ماهس بخلطر شیر شب دندونای بالا دو تا خراب شده بود با بیهوشی ترمیم کردن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دختر داداشمم اینطور بود چاره ای جز عصب کشی نبود و انجام دادن براش اصلنم درد نداشت یذره گریه کرد اروم شد یدونه اشم ته بود ک کشیدن براش

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

شیر شب ظلم به بچه اس. 

مادرا یکم سختی به خودشون نمی دن که. بچه ای که دندون درمیاره باید شیر شبش قطع بشه

بیهوشی عوارض خودش رو داره بعضی مراکز اطفال هستن با سدیشن یا همون داروی خواب آور دندان رو ترمیم می کنن که عوارضی نداره

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.