2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 778097 بازدید | 214260 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععع به اقای قاضی توهین نکنکراشای من نیما شاهرخ شاهی😑😑شاهرخ استخری😑میکله مرونه بازیگر ایتالیایی هن ...

عاشق کراشاتم😂😂😂

عیب نداره چون توروشون کراشی منم میگن کراشن🥲😌💅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ععع به اقای قاضی توهین نکنکراشای من نیما شاهرخ شاهی😑😑شاهرخ استخری😑میکله مرونه بازیگر ایتالیایی هن ...

مرونه خیلی کراشه لامصب

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

ن ممنون نغمه منو میکشه😭🤣

@kokii  

😐😐😐😐😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

گمشو، باکلاسه لنتی

🤣🤣🤣🤣من یک کراش ضایع زدم جدیدا 

مجید سوزوکی تو اخراجی های یک🥲😂شخصیتش ینی

@kokii  

😐😑😑

🚶🕳️دکمه غلط کردم کجاست؟

تف کن توش شنا کنیم خانمی😌😎🩷

خون توی رگامی😎

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

خوبه که من بازیشو دوستدارم

این یکیو درک میکنم

اصلا تو بگو محمدرضا گلزار کراشه من میگم باشه💅😌