2777
2789
عنوان

پیرسینگ گوش 😶📸

8613 بازدید | 50 پست

سلام .لطفا به من بگیداین قسمت گوش غضروفه درد داره اگه سوراخ بشه..چون دوس دارم بزنم اما یه ذره تحمل درد و ندارم نازنازیم😁😬            ایناهاشش این قسمت که خط کشیدم واینم بگید من میخام همون روز بدم واسم طلا بندازه میشه آیا .یا چند روز باید صبر کنم 

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بستگی داره پیش کی بزنی 

من وقتی سوراخ کردم اصلا درد نداشت البته بالاتر از این نقطه بود و غضروف نبود

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

نگاه کن اینجا دوتا وسیله داره با تفنکی درد داره بعد زنداییم بچش دوسالش نی هنوز براش زد چون اینجا نرم بود دردش نگرفت 

بعد ولی فك نکنم بشه همون اول زن داییم ازش پرسیدم میگفت ی یکماهی باید بمونی تا عفونت نکنم 

بعد میخای بدی دکتر برات بزنه 

اینحا پرسیدم پرسینک ابرو ۹۵ تومان بود 

چاله گونه جهل و پنج تومان 

بستگی داره پیش کی بزنی  من وقتی سوراخ کردم اصلا درد نداشت البته بالاتر از این نقطه بود و غضروف ...

خوب خوب منم دنبال همون نقطه هستم کجا میشه دقیقا..هر جا دست میزنم غضروفه..نکنه گوش من فرق داره😑😂😂

نگاه کن اینجا دوتا وسیله داره با تفنکی درد داره بعد زنداییم بچش دوسالش نی هنوز براش زد چون اینجا نرم ...

واای عفونت😑😑😑نه نمیتونم پس همون نرمه گوشو میزنم ☹️ دلم خواست هوووف

من گوش سمت چپم جای خالی نداره 😂

بخاطر همین بی حس شدم 😅

ولی خب چون غضروفه درد داره

معمار و نقاش حرفه ای ( پروفایلم خودمم)درحال طلاق ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید از ته قلبتون 
من گوش سمت چپم جای خالی نداره 😂 بخاطر همین بی حس شدم 😅 ولی خب چون غضروفه درد داره

البته به دردش می ارزه از نظر من 

چون خیلی قشنگ میشه 

معمار و نقاش حرفه ای ( پروفایلم خودمم)درحال طلاق ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید از ته قلبتون